mariajr

2018-03-25
18:56:00

Sommartid

I natt ställde vi klockorna till sommartid. Flyttade fram klockorna en timme när vi vaknade på morgonen. Det innebär väl att det kommer vara ljusare lite längre på kvällarna. 
Vi behöver verkigen röra på oss, Lars och jag. Så idag kom vi faktiskt iväg på en lång promenad. 1,5 timme. Kändes jätteskönt. 
 
 
 
 
Här hoppas jag att vi kommer sitta några timmar under påsken. 
 
Detta var sååå gott när man kom hem. Blossande röd och varm om kinderna.
 

Mys.
Drar mig för måndag och tisdag. På tisdag ska jag på en Coliscopi undersökning i Kalix. Då måste jag dricka 4 liter laxermedel på måndag :( Inte lätt kan jag säga. Men skönt när der är över. Hoppas inte doktorn hittar något otrevligt där nere bara!
 
M
2018-03-19
07:07:00

Känns som en vårdag

I söndags! Först fick Lars upp mig på taket. Vi måste se till att snön kommer ner någorlunda kontrollerat, så det inte river ner sånt som inte ska ner...
Sen tog vi oss ut i finvädret. Mot Niemisel för en kaffekopp.
 
 
På hemvägen fick jag apelsin 😉.
 
Hoppas vi hinner med ett par till sådana här turer innan snön är borta. Hoppas även att Lars skoter blir färdigrepat någon gång. Helst före påsk! Men det är tveksamt....M
2018-03-16
10:23:01

Bal-förberedelser

Nu har vi en i familjen som kommer gå på balen. Fick tillfälle att prova kostym hos Brothers. Mycket snyggt!
Konsten att hitta nått super snyggt som man kan ha efteråt också. Det fanns det här. Killen passade i det mesta vi testade. Grönt och blått. 
/ M