mariajr

2009-12-31
10:12:11

Gott Nytt År 2010!

Nu håller jag tummarna för 2010....låter nästan overkligt. 2010!
Lite ont om inlägg här. När jag har skrivlust så törs jag inte skriva och när jag törs skriva har jag inget att berätta om. Men jag tror det kommer att vända.

En ska jag har förhoppningar och önskningar  om under det nya året. Är min älskade Aristion.
Visst är han läcker! Tjock ...men underbar.

Full galopp i hagen. Dec 2009


Punkarn!!!

Ha ett roligt slut på detta år. Så hörs vi under nästa// kram Maria
2009-12-16
18:58:07

Steg för steg...

Bitar faller ofta på plats en efter en....vad det än kan gälla.
Svårt att inte våga hoppas att det mesta löser sig. För tillfället ser det ganska ljust ut iaf.

Sitter här nu med magen full med köttsoppa...mmm ganska gott faktiskt. Gubben har gjort en köttsoppa efter recept. Försökt att inte lämna ute nått. Brysselkål bl.a...har inte haft det i förr. Men den blev jättegod. Det tyckte i och för sig inte båda barnen men det är väl som vanligt då. För ligger potatisen fortfarande i vatten när den ska serveras så går den inte att äta....bara så ni vet.

Förmiddagen blev inte som man planerat, trodde vi hade full koll på arbetsordningen. Men ack det ska man passa sig för, då kan man ge sig attan på att det skiter sig.
Lars kommer in och ber mig komma ögonaböj (ungefär) för han tror Lomina blivit sjuk (vårt 15åriga nordis sto). Hon hade lagt sig ner på ett "inte normalt sätt" och klivit upp igen men hon LÄMNADE MATEN! Det gör hon bara inte om allt är OK! När vi tog en närmare titt så stod hon och skakade, hade en ordentligt kännbar puls.
Efter att ha rådfråga veterinär så var det bara att börja tömma boxarna, som det inte varit hästar i på mer än ett halvår. Skotrar, kross, fyrhjulingar, gamla kundvagnar mm mm.
Hämta spån fick vi också. Sen promenerade vi henne med täcke på för att ev få igång magen om det var det som tjorvade.
Men efter några timmar i box så verkade allt helt ok igen, skönt. Gubben är säker på att hon helt enkelt blivit kall. Trots att det "bara" var -25 grader.

Dom får nog stå inne inatt eftersom det börjar närma sig att gå under -25.

Hej hopp/ M
2009-12-09
20:38:38

Semester!

En sådan här dag ska jag ha oftare har jag bestämt.

Sitter här svettig framför datorn och ska snart gå i duschen. Haft ett lyxigt linedance pass. Bara jag som elev och två instruktörer...hur bra som helst.

Idag har jag öppnat börsen för mig själv. Ansiktsbehandling, ögonfrans- och ögonbrynsfärgning, manikyr och ätit på restaurang.
Lite dåligt samvete börjar kännas när man kostar på sig själv så mycket. Kanske var det behövligt så här i julstressen.

Rekommenderar starka att ni gör likadant.

/M