mariajr

2014-10-24
20:37:00

Lita på sig själv...

 
jösses jag var djup sist. Kan bli så när man funderar för mycket. Det blir mycket att läsa mellan raderna....det tänker man inte på när man skriver. Nåja, det är en blogg och det blir som det blir. 
Lite på riktigt faktiskt. 
Idag är en härlig fredag. Ätit pizza på ungarnas begäran, drukit svingott rött till detta och lyssnar på Lillasyster (Danielmusik) . Idag är en bra dag. Trött ! Ja! men på ett rätt bra sätt. 
 
Det som jag tror har fått mig att tycka att det är bra dag är nog en kombination av några saker. 
Med facit i handen efter kursen i Tidaholm så känns det bra. Jag duger, och kanske till och med lite mer. Även om jag fick höra mycket om hur jobbigt det skulle bli för mig att sälja två köksfabrikat, och att flera även sa att de tyckte synd om mig....så känns det lite som en utmaning istället. En sak i taget bara! 
Sen fick jag känna på att träffa nya människor och känna att sånt är jag bra på, det klickar genast med de flesta. Underbart att vi är så många, så olika och så spännande.
 
Militär eskort är en sån där cool upplevelse. Fick prata både Ebola och Putin...
Härliga killar. Tror de tyckte jag verkade vilsen och bortkommen så fadersinstinkterna vaknade genast. Bara kärlek till dem <3
 
Tidaholm var vackert, mysigt och litet. 
 
  
Taggad att få rita många kök i höst!
 
Stärkande tjejkväll före jag reste...
 
 
 
Lunchade med Annica idag. Det var mysigt. Värsta slaskvädret att ta sig dit...
men ett bra lunchställe rätt nära jobbet = perfekt.
 
Nu är jag trött...imorgon är det lördagsjobb.
/M
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2014-10-21
23:24:48

Nu är jag här...

...inte för så länge sen önskade jag mig ett annat jobb. Jag önskade det så jätte mycket så jag satsade 1,5 år av mitt liv och en massa pengar på att byta karriär. Hoppade rätt ut! Utan att veta vad jag satsade på. Man lever bara en gång och man SKA satsa på sig själv.
 
Nu sitter jag här efter allt mitt satsande... Jag sitter på ett hotellrum i Tidaholm. Huvudet är fullproppat att ny kunskap. Jag är så trött...
 
Denna gång hoppade jag åt ett annat håll eftersom jag inte hamnade helt rätt sist jag hoppade rätt ut! Men jag sitter här. Har träffat många underbara människor och lärt mig mycket som passar mig, och som hjälper mig att bli bättre på det jag redan är duktig på. MEN jag har insett att även denna gång kanske jag kommer att få hoppa igen. Känns lite som jag tagit mig vatten över huvudet IGEN. Ska jag lyckas bli en super människa som ska fixa mer än vad som är normalt i denna bransch? Det känns liksom så typiskt. Typiskt, typiskt typiskt och åter igen typiskt jävla mig. 
 
Jag hoppas att jag om ett år kommer att skratta åt mig själv över hur jäkla orolig jag var och med facit i hand kan se att det gick bra!
 
NÄR ska man upptäcka att faktiskt inte kan allt som man tror att jag kan. 
 
Nu några timmars sömn .... <3