mariajr

2016-07-19
13:46:00

Semester!

Det här med semester är inte så lätt men jag gör så gott jag kan.
Första semesterdagen böjade inte så bra. Chefen ringde och jag fick åka in och jobba på tisdagen. Men jag ser det som en erfarenhet som gick hem. Nu ska det nog mycket till innan det rings igen. Egentligen tycker jag inte att det är hela världen och har förut nästan uppskattat att samtal under ledigheter för man känner sig ju lite viktigare då. Det är bara att erkänna. Under senare tid har jag ju haft jätte problem med att koppla av och då är det inte lika roligt längre. Under första halvan detta år har jag försökt med både samtal och akupunktur för att kunna slappna av.
 
Varit ut med båten en sväng.
 
Hittade till en arbetskollega! 
 
Gick i land på Jonkgrundet! Hit kan vara trevligt att åka och grilla.
 
Tog hojen till Övertorneå. Lars jobbade i Aapua/ Maevaara och kom och sov med mig i husvagnen. Kidsen kom med honom på fredag.
 
En tur till IKEA med syrran. Inte mitt favvoställe men nu trivdes jag. inne på IKEA hörde vi åskan men när vi kom ut var det soligt och fint sommarväder ända tills vi vände på huvudet.
 
Gullungarna!
 
Hockeyskola som engagerar syrrans familj en hel del. Robert sov inte ens hemma. 
 
 Druckit kaffe i solen.
 
 Hemma igen!
Lars har så mycket energi. Så nu har vi luftigare på gården.
 
/M
 
 
 
 
2016-07-03
23:45:20

Sommar och snart semester!

Som jag länktar efter semestern. En vecka kvar!
Sista veckan börjar imorgon. En sexdagarsvecka.
 
Imorgon har jag medarbetassamtal. Ett som jag frågat efter, jag och en till hade blivit glömda. Hi hi ...som jag låter ibland på jobbet, svårt att förstå att man blir glömd! Nu är jag i alla fall något förberedd.
 
 
Idag fick jag också följa med och åka båt. Känna på ny-motorn. Ny och ny...en gammal, men första motorn vi äger.
Lars och jag tog oss en hojtur till Piteå. Träffade kusin Marlene och hennes fina barn Kristoffer och Isabella. Så härliga människor.
Kanske skulle försöka leka lite "match-maker"
 
 
Väl hemma igen. Härligt väder.
 
Grillat idag, kyckling! Gott gott blev det.
 
Igår var vi på middag till Niemisel. Passade på ta en "pudel-selfie" med Hugo. Fanny säger att han är söt...njaa..vet inte om jag tycker det ;) 
 
Väl hemma smög jag till grannen för lite fotboll, ett glas vin och valpmatning. Det var enklare sagt än gjort att mat nio hungriga flat-valpar. Se till att alla "färger" fått en matskål. Tre åt gången...men jag tror vi lyckades.
 
Nu en dusch och sen godnatt!