mariajr

2013-09-23
07:57:44

Leksaker och kärlek

Vi har så många leksaker. Inte de dyraste, finaste och lyxigaste men ändå. Ibland kan man vara lite nedstämd för att man inte har råd till saker. Det får jag helt enkelt sluta upp med.....om vi inte har råd till saker så får vi helt enkelt prioritera om. Men då var det ju det här med att fyra personer ska komma överrens om prioriteringslistan. I den processen måste jag bli en starkare kvinna. En resa tack!
 
   
Det skulle ju hjälpa om vi hade två inkomster också förståss. Men det kommer, på det ena eller andra sättet.
 
Men jag är så himla nöjd.
Jag har såååå otroligt mycket.
Världens bästa familj, goa vänner och en plan. Det andra är faktiskt skit-samma! 
...M
 
 
2013-09-21
14:37:00

Hösten är här!

Hösten är kommen ordentligt och jag trivs med det. Frisk luft och härliga dofter. Önskar bara att jag skulle vara bättre på att vara ute, promenera och sånt. Det är ju skönt när man väl kommit iväg....jag är lite för lat helt enkelt. Just nu är jag riktigt lat på göra saker. Jag skulle nog utan problem kunna ligga i soffan hela dagarna och glo på tv. En filt, sköna kuddar och en kopp te då och då....
 
Förra helgen gjorde vi nått helt underbart trevligt. Surströmming i Kuurajärvi. En idyll. Så roligt att vi är välkommen dit.
 
 
Idag har vi (familjen) spånat i vad vi skulle vilja hitta på med huset. Dusch/ bastu skulle behövas göras om. När man ändå gör det så skulle mitt och Lars sovrum bli en typ bastukammare med glasdörrar ut till en ny uteplats med bastu och jacuzzi. Vårt nya sovrum där tv´n är idag, fönster skulle behöva flyttas och kanske bytas ut. Kaminen vi har idag skulle rivas och bytas ut till en liten snygg gjutjärnsgrej istället.
Nytt uteförråd och kanske en permanent plats för husvagen. Det skulle ju vara underbart om vi skulle kunna utöka vår tomt lite. Jordvärme skulle då investeras i. 
 
Just ja, nytt kök och nytt avloppssystem höll jag på att glömma.
 
Prioriteringslista måste fastställas.
 
Båten måste också få en ny motor.
 
/Maria