mariajr

2015-01-31
07:57:13

Nu känns det som vi bor i Norrbotten igen...

 
Många av oss är roliga.
Vi blir deprimerad över att risken att fira en grön jul varit överhängande några år...vi klagar över att man faktiskt bor i Norrbotten för att vi vill ha riktig vinter....sen när vi får det så ... ja ni vet själva!
Själv tycker jag det är mysigt (än så länge). Men jag skottar inte heller så mycket snö :)
 
I mjukisbrallor en tidig timme i fredags...
 
Pärlan ligger under täcket ock myser <3
 
Fredagsmys med naturens insyns- och vindskydd
 
Mitt fredagsmys.
 
Har tidigt kundbesök idag (lördag) och hann inte förbereda alls igår annat än på kvällen.
Men igår var en bra dag. Under kontroll och jag fick sälja ett fint kök och mina kakelplattor.
 
Nu mot jobbet! Kram på er alla!
 
 
 
 
 
2015-01-29
20:28:38

Ett glas vin...

..fy fan vilka dagar jag har. Ett glas vin gör sitt för avkopplingen på kvällen.
Igår bad jag Vd´n hålla käft, idag bjöd han på lunch tillsammans med platschefen. Fick t.o.m åka ståndsmässigt i Porsche Cayenne i snökaoset. Tänkte att nu får jag en uppläxning som heter duga.....Mina kinder var så varma och röda så jag hade nog inte kunnat gå på en trottoar utan att stoppa trafiken....Men det gick bra! Jag fick bekräftat att en VD inte behöver veta allt bara jag sköter mitt jobb! Samt att det blir nog bäst om jag inte frågar och ber om lov...utan bara GÖR!!!
 
En annan sak.
Jag tror mig alltid haft bra koll på stress. Kunnat medvetet välja lite hur man tänker och på så sätt inbillat mig att blir det för mycket så ändrar jag min inställning så det inte hanterbart. Nu är jag inte lika säker på hur jag hanterar det. Kan inte bromsa så bra. För fösta gången i mitt liv påverkar det sömnen, ger tryck över bröstet och får mig att böla (vilket i och för sig hänt förr).
 
Snälla ni! Någon som läser och kan ge mig ett gott råd?
 
Å jag vill vara duktig ( för att inte säg bäst på det jag gör)! Jag kan inte bara göra mindre! Jag vill hinna med allt ....men nått annat jag kan ta till mig för att inte komma i statestiken som en kvinna snart 50 som drabbats av den typiskt manliga hjärtinfarkten!
/M
 
 
 
2015-01-28
07:48:00

...hur gick det då?!

...det var en tuff dag. Lika sen som dagen före! 
Jag har för mycket just nu.
En kund ringde ...hjälp vad var det jag lovat där då? Kors i taket, det har hänt igen. De hade väntat på att jag ska höra av mig. Mycket riktigt låg kund-mappen var den skulle. Problemet är bara att jag inte hunnit till dit än. Nåja...det är bara spott i nävarna och ta nya tag.
Underlaget för den stora offerten är så gott som under kontroll och det borde inte vara något problem för mig att få iväg den under dagen.
En sak kan jag konstatera. På Monarken kunde vi rita kök bättre än många andra. Lite kanske tack vare mig. Det underlag jag räknar på nu....nja. Inga stora grejer men det går inte att bygga om det är ritat. Åtminstone 50 frysdörrar kommer inte att gå att öpnna tillräckligt.
 
Å jo...jag orkade inte men jag svängde in på gymmet på väg hem :D
Så duktigt av mig!
M