mariajr

2010-10-25
22:10:44

Mycket av allt!

Mycket på resan till Barcelona. Mycket att titta på. Fantastiska byggnader...Oootrolig arkitektur =)
Mycket mat, mycket drinkar, mycket ont i fötterna...blåsor och skit.
Upptäckte att det fortfarande bor en liten "party-pingla" i mig. Det var intressant =)

Kan mycket väl tänka mig dit en gång till men då i sällskap av min familj// Natti natti
2010-10-17
19:09:11

Insikt!

Söndag redan.
Känner mig lite ...vet inte riktigt men nere.

Idag har vi varit lite "on the edge" här hemma, iaf Lars och jag. Vet inte direkt varför heller. Nu på kvällen tog vi en prommis till stallet tillsammans. Skulle ta in Ymir. Har gjort iordning allt annat så det vara bara att ta in honom. När vi kom dit så var det redan gjort. Men vi fick frisk luft och en skönt känsla att gå brevid varandra i lugn och ro.

Kanske har jag lite resfeber. Likt allt annat just nu med mig så har jag blivit orolig att flyga tydligen. Är det inte pigga hästar, tandläkarn  så är tydligen flygning jag ska rikta in min rädsla på denna vecka. Vart har coola Maria tagit vägen???? Nervrak...

Sen är det en sak till jag inte riktigt kan släppa aget om. Min allergi. Hade hoppats att det bara var en vanlig sämre period. Det har gått sååå himla bra med allergin. Var ju lite orolig när vi skulle ha häst tillsammmans med så många andra och att man är tvungen att vara inne i stallet så mycket. I Juoksengi har det inte riktigt varit så när vi haft hästarna på lösdrift. De få gånger dom stod inne och man måste mocka så har ju LArs fickat nästan 90% av de gångerna. Det är ju inte möjligt nu här i Råneå. Även om han faktiskt hjälpt mig en hel del på den fronten.
Nu denna vecka har jag visat tydligare allergi i from av täpt nästa och tungt att andas. Idag är inte undantaget. Skit också. Hoppas att det ger sig och bara har varit en lite svacka. För nu börjar vintern snart och en sämre allergi tid pga mer stalltid i mer instängt stall= mer häst!

Nåja...vi får se. Nu bastu / M

2010-10-16
08:53:52

Vilken härlig morgon!

Gubben står och sätter på arbetskläderna och grabbsen sitter framför tv´n (som vanligt). Vi har ätit frukost och diskmaskinen och tvättmaskinen brummar mysigt. När man hör dom får man ofta en bra känsla...som om "jag där blir det iaf rent".
Grabbarna kommer nog inte att få sitta så länge framför tven har jag på känn. Deras pappa har nog behov av lite hjälp där ute och kommer nog att kalla på dom snart.


Bilden är från förra helgen när det inte låg snö på backen. Kanske ska jag ta en lite bild under dagen.

Själv hade jag en bra western kurs igår igen med Lasse. Ymir var sååå svettig. Det löddrade under tränset. Inte bara för att jag ridit honom helt slut utan även för att vi har otroligt varmt i ridhuset. Många rider i bara t-shirt. Då kan ni ju tänka er hur varmt det blir för en fullt påpälsad häst. Vi har klippt Ymir fram på bingan för att underlätta för honom. Han har redan lagt ordentligt med päls så bara att vara i stallet för honom är en pärs. Men eftersom vi inte kommer att sätta täcke på honom ( jag givetvis om det behövs och man te.x ridit honom och han ska ut i hagen igen), inte under vanliga omständigheter iaf så vill man ju klippa RÄTT. Letade på internet (där hittar man mycket). Hittade info om hur man ska klippa inslandshästar så man slipper täcka dom =)Nä nu ska renbäddas och torkas lite.

/Kramis