mariajr

2010-04-28
14:54:30

En bit på plats!

Undrar om mitt liv alltid kommer att vara en väntan på att saker faller på plats.
Idag föll en bit på plats. Jag får jobb i Luleå. En riktig utmaning blir det också. Åter till byggbranchen som jag lämnat ganska ordentligt.

Då är det bara att ordna resten. Det verkar iaf som om barnen ser fram emot att flytta. Kanske inte så konstigt. Det som kommer att bli mindre roligt är att komma längre ifrån syrran och mor och far. Men jag tror att det kommer att lösa sig också. Nu när vi inte har affären kommer vi ju hur som helst att ha mer tid än tidigare.

Vi leter hus och ska på visning igen på lördag. Spännande faktiskt. Det gäller bara att kombinera, för att inte säga kompromissa, önskemålen med min älskade make. Vi har lite olika krav. Får ta fram min kvinnlig list och få honom att tro han vill samma sak som jag.......hmmm. 

Borde ju inte vara sååå svårt! :-) 

2010-04-25
21:16:55

Fy på mamma!

Fy på dig mamma skriker min yngsta son. Var är mina byxor du skulle ha tagit fram?! Jag fattar ingenting.....som vanligt.
Tar fram imorgonbitti om jag itne gör det ikväll.

Sitter här en söndagkväll med ett vinglas vid sidan. Min älskling öppnade en vinflaska till middag. Fy vad gott.

Tänkte att jag skulle skriva en massa om vad jag gjort i helgen...men stopp. Vad har jag gjort egentligen. Antingen har jag dåligt minne eller så....nä nu kommer det tillbaka. Igår var vi och kikade på hus i Råneå. Min pappa med som besikningsman. Det är superpraktiskt att ha en sån nära till hands.

Vi besiktnade ett hus som vi är intresserad av. Det är inte ute hos mäklare än och vi hade hoppasts på att det inte skulle ut dit heller. Säljaren sipper betala en mäklare sitt arvode och vi slipper dröjsmålet och en jobbig budgivning.'
Bud på huset har vi lämnat redan igår när vi kom hem.

Faktiskt lite mer än vad jag skulle vilja ge. Men vi vill att säljaren också ska vara nöjd. Vi får se vad hon säger. Vi har några andra hus på g Om hon inte tycker att det är tillräckligt, för mer ger vi inte.

Har varit på en trevlig ridtur igen. En väninna skulle visa några ridvägar hon brukar använda. Efter båda vägarna blev hon förvånad över det som hänt där. Efter ena vägen lyckades jag no (tyvärr) smitta över min björnfrossa. efter den andra vägen blev hon (och jag) verkligen överraskade av en "soptipp" mitt ute i den fina skogen. Tror inte det ska ligga någon soptipp där. Byggavfall såg det ut som. Det känns lite läskigt om det ska börja dyka upp sånt i våra fina fina tornedalska skogar.
Hade tyvärr inte med någon kamera denna gång. Man vet aldrig...nästa gång kanske jag dokumenterar ordentligt och skickar till tidningen.

Imorgon hoppas jag att jag har något bra att skriva om.

Idag vill jag påminna om att tänka på allt bra man faktiskt har. Även om man ibland har väldigt svårt för att komma ihåg det. Jag är iaf omgiven av en härligt värld med massor av underbara människor. Självklart kommer jag inte alltid ihåg det. Men när jag gör det så är jag tacksam. Jag har världens bästa far och mor. Som alltid sätter oss, barn och barnbarn först. ALLTID! Jag har även världens bästa syster. Vänner är jag också lyckligt lottad med. Bara dom bästa har gjort plats för mig och min familj.

Kram, imorgon börjar en ny vecka/ M
2010-04-15
15:24:01

Skitdag!

Idag började dagen segt. Kändes nästan som om jag bestämt mig för att vara "lite nere".
Inget känns bra.

Förutom då att min underbara yngsting kom hem. Storing kommer om en stund.

Har ingen lust att laga mat.
Önskar att jag hade tagit mej ner till hästarna, men jag orkar inte. Sängen är inte bäddad och jag känner mig som en lortgris. Orkar inte gå i duschen.
Mamsingen ringde och frågade om hon skulle komma och fika med mig.......
Vet inte riktigt vad jag sa men nått i  stil med att jag inte har nå fika. Men mellan raderna hörde jag själv "Kom inte hit".
Kanske jag hade ryckt upp mej om hon kommit.

Skitdag...hoppas jag vaknar på en annan sida imorgon.

M