mariajr

2009-11-27
22:58:38

Min födelsedag!

Idag har man blivit ett år in i 40år (41år). Tänk man är ett år ÄLDRE än 40!
Ska inte grubbla på det där mer, det blir bara konstigt. Har haft en trevlig dag. Sista gästerna åkte just och uppe i lägenheten äter dom kvällsmat. Tänkte om jag stannar här nere i butiken så fixar Lars undan allt (=jag är slö).

Har egentligen inget att skriva om. Ute är det fortfarande skitväder, blött och halt. Ingen ridning i helgen heller är jag rädd. Ingen träning överhuvudtaget eftersom på söndag när vi har linedance ska jag på julbord.

Vi har bjudet min fasters karl (och min faster) på julbord på Svanstein Gård. Sist jag åt mat där var det gudomligt gott. Näst sist var det ganska äckligt. Han har fyllt 70år och har det mesta så att umgås över en bit mat måste ju vara en helt OK present. Det hade iaf jag tyckt.

Nä...nu skriver jag inget mer.
Hoppas bara att L har hunnit städa färdigt där uppe.

Kram M
2009-11-24
08:16:20

Slasken fortsätter!

Tänk att vi bor vid polcirkeln och har detta väder. Det finns dom som tror vi har snö året om (kan inte var för många) och så har vi knappt snö på julafton känns det som. Man blir faktiskt deprimerad.
Är inte ute mycket denna tid iaf och det blir ju om möjligt ännu mindre nu.

Har lite svårt att hålla mitt humör på topp. Lynnig allt för ofta. Ena sekunden så känns det som att det allt är faktiskt jätte bra. Vi behöver inte ha så bråttom härifrån osv. Om vi bara försöker tänka positivt så är allt jättebra. Nästa sekund så vill man inget hellre än pysa från vardagen. Det behövs inte mycket, en kommentar kanske, så är man på botten igen.

Saknar nått, men vet inte vad. Inte bra....då finns det risk för drama!

Kram M
2009-11-22
19:57:26

Missade linedancen igen!

Hemma igen efter en kväll i Råneå. Vi har varit på 40års-fest. Stress innan vi kom iväg efter vi stängt affären på igår. Men vi han väldig bra ändå. Vänner hade gjort i ordning, varm bastu och lite tilltugg. Härligt. Middagen var också lyckad. Trevliga människor och god mat. Tyvärr blir man ganska spak av att jobba , stressa, dricka vin och sen sätta sig på en stol och umgås. Hörde faktiskt till en av de tråkiga som vägrade gå upp till en lek. Musiklek= kan inget. Var verkligen inte i form för det (det är jag väl nästan aldrig iof). Lektanten blev nog lite sur på mig. Kan inte hjälpas. Hoppas bara att födelsedagsbarnet inte sätter så stor vikt vid det.

Vi beställde taxi till midnatt redan även om jag tror att festen fortsatte långt efter det.

I stressen att komma iväg på lördagen så tänkte jag inte alls på att vi ev skulle försöka med julklappsinköp. Så när vi väl började tänka på det i morse och jag funderade över hur mycket pengar vi hade så upptäkte jag att mitt mc-kort som är en perfekt backup så här före löning var lämnat hemma. Eftersom några förändringar var gjorda då vår bank blivit uppköpt så funkade inte telefonbanken med gamla nummret. Jag min idiot tänkte ju inte på att be någon kolla nya numret heller. Kanske var det bra ialla fall. Vi tror vi kommit på en bra julklapp åt grabbarna. Hoppas bara att dom också kommer att tycka den är ok´eller ännu hellre super. Det är bara att vänta och se.

Under lördagen, före vi åkte iväg till Råneå kom Ymirs nya fodervärd och hämtade honom. I slask och dimma. Men det hade gått bra att köra hem med honom. Så nu håller jag tummarna för att dom klara av honom och att han kan stanna där till slutet av juni.

Här ska Ymir sova fram till sommaren om allt går som planerat.
Här ska Ymir sova fram till sommaren om allt går som planerat. Kompisarna väntade med spänning på att träffa nya kompisen Ymir.

Nu ska här packas badkläder och gympakläder.

Trött är jag men ska försöka göra lite jobb nu för att ha lite lugnare imorgon bitti. Måndagmornar kan vara nog så jävliga.

Kram m