mariajr

2010-02-26
18:06:21

Slutet nära!

Snart.....är jag av med affären! Jipiii!
Nää....nu ljuger jag. Det är inte bara skönt. Det är skit-läskigt också.
Det läskiga är att jag blir utan jobb. Ut och söka och jag känner inte att jag orkar. Men jag tror att det kommer att ge sig och att det kanske kommer att bli roligt också. Hoppas på bra väder och inte så KALLT som det varit. Då kanske jag hinner rida och vara ute och faktiskt njuta av att vara ledig.

Sen måste jag bara skriva om all hjälp vi fått här med flytten. Det är helt otroligt om man hinner tänka på det en stund.

Tänkte skriva mer men jag hör att det komemr kunder närmare så jag fortsätter....
2010-02-17
16:49:59

Jag hinner ingenting!

Det känns som om jag inte hinner någonting. Ändå tycker jag att vi kört över mycket saker till det nya boendet. Vi packar och packar och slänger. Ändå finns det grejor kvar. Ni måste tycka att jag tjatar över hur mycket grejer man egentligen har och måste flytta. Men det gör jag också. Tjatjar alltså. Men det upptar hela min tid utöver jobb, ungar och annat som man måste göra.
I helgen får vi flytthjälp från fyra (tror jag) famlijer som kommer på besök för att bära framförallt det tunga. Men allstå har jag bara ikväll och imorgon på mig (Lars och jag) att flytta det mindre. JAG HINNER INTE!

Agneta som blir nya butiksägare här efter mig har börjat gå "brevid" nu. Det är mycket som ska fixas. Det går bra och stundvis känns det som man har allt under kontroll. Sen helt plötsligt så har man det inte igen.

Men det måste ju finnas en ljusning. Å´jag TROR jag ser den trots allt.

Måste jobba vidare/ Kram
2010-02-05
13:44:02

23 dagar kvar!

Vi fortsätter rensa här. Vill ha så mycket som möjligt rensat före flytten. Det är pärmar med papper som står på tur. Jösse vad vi slänger. Synd att jag inte hann ta en bild på första lasset som åkte. Men det kommer mer.
Hörde nu av postis att vi fått vår första post till huset vi ska hyra. Typiskt nog från Telia. Dom ska flytta vår telefom den 1 mars. Undrar varför dom skickar post ditt nu redan. Dessutom på fel adress. Suck säger jag bara. Telefonen som ska flyttas om drygt tre veckor är till och från redan avsängd när folk ringer till oss. Någon hade redan slagit av telefomen och dom kunde inte förstå varför. Så dom fixade det men fortfarande kan man ibland inte komma fram för telegonen är "avstängd på kunds begäran" (eller nått liknande).
Själv är jag faktiskt riktigt orolig ibland över att jag blir utan jobb. Ibland känns det lugnt, klart man hittar nått. Andra gånger är det skit och det går ut över gubben. Typ att det skulle vara hans fel. Berg- och dalbana faktiskt.  

Nä...nu har jag smitit från jobbet för länge! /M