mariajr

2011-10-30
09:07:08

Halloween

Detta firande tar man inte riktigt på allvar (Eller) , det är liksom inte vår!


Mor och far var på besök igår. Det kändes som längesen sist. Saknat dom. Lite lyxigt blir det ofta då. Som ett restaurang besök. Kan hända min planerade middag inte dög.Var på beök ner i vår grund. Gu va fint det blivit där nere, luktar gott gör det också. Min husband är en klippa. Klart! Jag har ju valt honom <3 .

    
Det är inte helt klart än, men på god väg!

Ni har väl kommit ihåg att ställa tillbaka klockan!?
/M

2011-10-27
07:39:29

Hemma morgon!

Klockan har hunnit bli 07.22 och jag har placerat mig framför datorn en stund. Skrivit in några räkningar och tagit undan frukosten. En 40-graders tvätt är snart klar för att hängas upp. Jag har så mycket energi på morgonen, fram till lunch ungefär. Även på helgerna har jag börjat vakna vid 06.00...ibland före.
Tinni (kaninen) har blivit utsläppt och fått fräscht vatten och en brödskiva. Hon blir så glad när hon får komma ut. Snart kommer vintern med mycket snö och då blir det till att stanna inne i buren (om jag inte kommer på någon bra idé).

Varför jag fortfarande är hemma beror på att jag ska på en sån där "trevlig" undersökning på Hermelinen. Skulle säkert hinna en sväng till jobbet men eftersom man ska förbereda med ... ja göra "ren väg" så att säga så ... så är man hellre hemma.

Idag ska jag även komma ihåg att hämta ut biljetterna jag bokat på "Breaking Dawn Part 1". Äntligen kommer den efterlänktade fortättningen på Twilight/ New Moon/ Eclipse.

/Kram 

2011-10-23
10:22:04

Frostg morgon ...

En härlig morgon. Tvättstugan fixad, kaffe och bullar och en liten prommis för att hämta granris att sätta under fågelmataren.

Inte många blad kvar på pilen!En kanin som haft race i hagen och letar de sista gröna gräset.


Basket idag me´!

IFK Råneas ungdomar!


Min basketspelare!


Klas lag


/Kramis