mariajr

2011-09-30
10:07:51

Skit höft!

Nu är snart måttet rågat.
Var till en sjukgymnast igår för min värkande höft. Han kändes trovärdig och gjorde en grundlig undersökning.

Resultat= Inflamation i höftleden. Försöka få en läkare att skicka mig på röntgen, en annan kontorsstol som avlastar höften och hitta ett antiinflatatorisk läkemedel (finns knapt några jag får ta pga min tarm).

Får inte träffa en läkare förrän på onsdag nästa vecka...bläää
Ont i rumpan av min nya stol.

Snart går jag hem och lägger mig.

/M
2011-09-26
21:37:07

Söndagsaktiviteter!En härlig söndag med mycket stök och bök. La ut en annons på blocket med hästgrejor. Lars tycker mina (våra) hästsaker tar fööör mycket plats, speciellt med tanke på att vi ingen häst har mer. Tyckte han hade en poäng så ut med annons bara.

Den hästgrej som lockade mest var thermobaren, den gröna hinken längst ner till höger. Jösses vad det ringde på den. Helt klart så hade jag satt den för billigt. Men vi blev av med den och mycket mer. Nu är det bara småkraffset kvar.

Lars tvättade hojarna, Isak bakade, vi flyttade kaninen och klippte ner lite växter. Finväder var det också.

Husvagnsspekulanter på kvällskvisten.

Idag måndag har Nina och jag gjort slut på sommarvilan. Första träningspasset på gymmet. Åldersnojjan slår till med full kraft när det mesta man gör bara gör ont och man törs inte ta i det minsta.

Men på onsdag ska vi dit igen. Tänkte som så att det är lika bra att köra på. Brister det nånstans så kanske man hittar var det är fel =) det är väl ett bra sätt. Man kan ju inte sluta röras bara för att man fyllt 40 och blivit lite tjock....eller hur!

/Maria
2011-09-21
07:56:28

Bakslag ...

Skitmage!
Ett bakslag...och jag som ska halvera min kortison nästa vecka. Är rädd att det inte kommer att bli så. Nu skulle jag ju inte bli orolig av upp och ner gångar och bakslag... men det är svårt att låta bli. Kan man i detta fall skylla på vädret månne! Många skyller mycket på vädret.  

Idag har jag inte kunnat tänka på så mycket annat. Stressigt!

Jag ger det en, kanske två dagar sen kontaktar jag min läkare. Kanske är det bara idag. Hoppas hoppas ...

/M :)