mariajr

2011-12-30
14:27:54

Städa!!!

Jag verkligen hatar att städa. Å´det verkar bara blir värre med åren. Kommer ihåg för länge sen när det kändes helt underbart när man nästan städat lägenheten färdigt och la tillbaka mattorna och duschade blommorna. Varför kan det inte vara så mer.

Igårkväll började jag ladda och peppa mig för att idag när jag klev upp, genast skulle fixa bort den rena tvätten i tvättstugan.

Slänga ut alla mattor ... ja ni vet! Allt det där som ska komma så naturligt! Men jag får inget gjort! Hittar på ALLT möjligt annat. Äter chips, blädrar i kataloger, ser på tv, läser böcker. Lagar lunch...sitter här!

Nu hör jag dammsugaren....Isak fixar sitt rum =)
Klas har lärt sig bädda (som jag vill)Klockan är snart halv tre och jag har bara gjort hälften i tvättstugan. Undrar om det är roligare efter några glas vin?
Å´vad jag önskar att jag tyckte det var roligt att städa! =(
2011-12-29
09:50:41

God fortsättning!

Min plan var: Vila och ...


Har bara hunnit med Lisa Marklunds "Du gamla, du fria". Ljudbok i bilen ner och upp till svärmor och svärfar.

Vi har haft trevligt, absolut!

Idag skulle jag varit ledig men glömde det och planerade in ett möte på Tekniska förvaltningen. Så det är bara att bila in en sväng!
Men SEN tänkte jag ta´t lugnt. Nyårs firandet har vi inte bestämt oss för än. Övertorneå eller Råneå?

Kramis!
2011-12-23
15:10:51

God Jul !

Nu börjar lite julstämmning infinna sig. Den har varit helt obefintligt måste jag erkänna. Iår har vi skippat ta fram innegranen, utegranen och alla mina tomtar. Inga julgardiner eller inköpt julskinka.

Här hos svärmor och svärfar finns allt det där. Ska försöka varva ner och känna lugnet. Klapparna har vi i alla fall fixat och den välbekanta feelingen om man köpt "Rätt" och tillräckligt finns. Ändå VET man att man som vanligt köpt alldeles för mycket.

Hur som helst så önskar jag ALLA ER en härlig och framför allt en avkopplande jul helg. Den är för de flesta en kortare julhelg än vanligt och man bör ta vara på varje sekund.

Mysi pys / M