mariajr

2021-05-25
18:57:52

Det händer grejer...

Det är svinkallt ännu även om maj snart är slut. Snön i luften har inte känts långt borta. Men mina grabbar verkar ha energi. Det har jag också lite men oftast räcker den bara till lunch.  
Isak är "mellan jobb" just nu och har fått gå lös på en sten. Lars har velat få bort den länge. Jag själv trivs oftas med naturenkänslan som man får av typ sten och träd nära. Men kan också förstå att den tar för stor plats på vår lilla tomt. Så ..... 
 
Min flitiga man hinner med rätt mycket även om jag inte är så mycket senare hem än han. Omtänsam som han är så vill han ofta ha sågat när jag inte är hemma. Det blir lite skräp i luften och det ger mig lite andningssvårigheter. Inte mycket .... men det hjälper inte att säga det, han vill inte att jag ska ha de besvären OM han kan göra så jag slipper. 
 
Nu är det hål mellan köket och vardagsrummet på ett nytt ställe. Det här blir nog bra.
 
Hälsade på faster och grattade henne i efterskott. King är för söt och han gillar ...
 
...Lars!
 
Meddans Lars var på 50-årskontrollen så passade jag på att strosa lite på stan. Hade tänkt använda presentkortet jag fick från Infranord kollegorna till en Houdini. Skulle bara gå in på Boströms och kolla på vägen dit. Detta är min Houdini :D . Så lyxigt det känns att bara gå in och köpa en "dyr" ring till mig själv. Nästa kriminellt. Nöjd!!!
 
Här är det. Vårt "Wild and crazy" (igen). Golvet till både kök och hall som vi inte ens sett ett prov på. Denna gång var det en lyckoträff. Vi är nöjda. Det här kommer bli toppen. Kährs vinylgolv Makalu.
 
 
Mitt nya jobb tar på krafterna men jag trivs! Lite osäker på om jag kan leva upp till förväntningarna. Jag hoppas verkligen det. 
 
// M