mariajr

2016-03-23
20:04:00

Fan vad jag är bra :)

Jobbat på som en galen idag.
 
Ibland chockar jag mig själv hur bra jag är att förklara för kunderna. Den från början smått bittra damen fnittrar och ser fram emot sitt nya kök och den kloka ingenjörskunniga (inte en ingenjör på riktigt) karln har blivit bekräftad och lite imponerad över hur mycket den korta "unga tjejen" till kökssäljare egentligen kan, eller kan det vara för att han ställt så inteligenta och genomtänkta frågor så även en kvinna förstod...?
Spelar faktiskt ingen roll för mig vilket.
Hur som helst! Jag blir verkligen glad och speedad av kunder och känslan när jag kan lösa deras problem eller förverkliga idén de först bara haft i huvudet.
 
Kunder är bäst! (oftast, det finns idioter, så glad att de flesta inte hittar till mig)
Mycket av min energi får jag från av att jobba med människor. Förstår verligen varför jag ville tillbaka till försäljaryrket.
 
Kram
2016-03-02
07:21:21

Nu är vårvintern här

Just nu är det rätt tufft.
Vet inte hur mycket som beror bara på mig och hur mycket beror på min arbetsmiljö.
 
Hade personalmöte igår.
Som förra personelmötet lämnar jag det med en känsla att vara om möjligt ännu mer ensam på mitt jobb. Känner mig som gnällkärringen nr 1.
Vilken väg ska jag välja? Försöka bli en i teamet endast från min sida, jobba på bättre eller ska jag bara skita i det här och säga upp mig. 
Jag brukar ju själv säga att man lever bara en gång och då ska man göra saker man mår bra av.
Jag gör ett bra jobb och gör det jag ska men inte tillräckligt fort. Hinner aldrig i kapp och känner att jag hela tiden ligger efter.
 
Men allt är inte bara skit. Mycket bra händer också.
Efter att jag slutat (håller mig ganska bra ifrån) gluten produkter så är min tarm bra igen.
Tre dagar tog det och håller i sig än efter drygt två månader.
 
/Maria