mariajr

2016-11-16
09:17:00

Lars och jag

Som tidigare sagt. Har man en fotontresserad bästakompis så får man lov att ställa upp. Denna gång pga nyinköpta blixtar som skulle kombineras med övrig utrustning.
Men det var skoj och resulterade i naturliga foton på Lars och mig. Jag tycker de blev lite kul. Jag måste däremot vänja mig med att jag ser så mycket äldre ut än jag trott. Lär mig att acceptera faktum.
Lars och jag behöver göra saker tillsammans så klart vi ställer upp. 
 
 
Ibland borde man strypa honom! (Har lust i alla fall)
 
Eller bita honom.
 
Eller bara tala om att han är MIN och vi är starka tillsammans! 
 
Älska honom!
 
Trivs inte riktigt med glasögonen så de la jag bort.
 
Bokat till hos optiker för en förnyngring där.
 
Annars går tiden sakta. Jobbigt att vara sjukskriven. Får inte mycket gjort alls. Gör jag en sak så är jag helt slut efteråt. Energin är som bortblåst. Gör jag inte iordning mig direkt på morgonen så blir det inte gjort alls. Skraj för att någon ska komma på besök. Känner mig jättetråkig!
Vill "skärpa till mig", "bita ihop" , "ta mig i kragen"...
...vet inte riktigt hur!
Så nu har jag gjort en lista med 6 punkter för dagen
 
  • Någon form av fysisk aktivitet/ träna.
  • Dusch
  • Bädda
  • Vika tvätt
  • Dammsuga
  • Planera middag
 / Maria
 
 
 
2016-11-07
09:57:00

Fotodag med Malin

Att ha en kompis som är fotointresserad betyder att man måste ställa upp som modell ibland. Klart jag ställer upp. Denna gång fick jag ju ha mer kläder på mig i alla fall :)
Här kommer ett urval som hon lovat att jag får lägga upp. Skoj hade vi och jag tror hon fick inspriation och idéer till fler.
 
Denna tycker jag om extra mycket :)
 
Här fick min fina klubba och nyhittade spik vara med.
 
Vänta på bussen kanske!
 
Väntar på bussen och har roligt :)
 
Tänkte inte jobbet! Fick verkligen vila stresstankarna och göra något helt annat. Tack Malin!
 
Nu är jag modig och visar ett par bilder från ett tidigare fototillfälle.
 
 
 
 
Jag tänker att man ska vara tacksam för att man får vara någorlunda frisk. Jag är den första att erkänna att jag skäms lite för min kropp. Borde gå ner i vikt och givetvis träna mer osv osv...
Speciellt min mage som aldrig fått tillbaka sin form efter graviditeterna. Jag vill och försöker vara nöjd och tacksam för min kropp. För att den faktiskt funkar (någorlunda i alla fall) MED sin höftprotes, MED sin tarmsjukdom. 
Man vet aldrig vad som händer i livet. Kanske jag inte har några bröst snart eller några andra kroppsdelar. Därför vill jag vara modig och även sätta ut dessa bilder. Malin har gjort de fina och jag är faktiskt lite stolt :)
 
Ha en bra måndag!
M
 
 
 
 
2016-11-04
14:29:00

Allhelgonahelgen - Vila!

 
Äntligen är klockan rätt mycket och jag har gjort bra saker. Tagit en promenad och gjort lunch, inte bara till mig själv utan till en väninna, sonen och Lars. Då är man som "duktigare".
 
 
Det här med att "vila" är inte så lätt. Hur vilar man egentligen?
När jag tänker efter så planerar ju min hjärna hela tiden. Vad borde jag göra nu? Vad förväntas man göra när man vilar? Hur vet man när man vilat klart?
Alltså det är inte lätt. Om nu tänker jag att när jag slutar tänka och planera, då vilar jag. Undrar hur länge det tar?
Pratat med mamma idag. Det lät som om det var bra med dem. Det känns skönt. Pappa mår antagligen lite bättre. Det är jag tacksam för.
Det låter som om Isak har det bra hos farmor och farfar. Klas drog iväg till en kompis. Blir bara gubben och jag hemma ikväll. Det är ganska mysigt. 
Jag är tacksam för vårt äktenskap. Har lärt mig av bl.a  min kompis Annica att tänka att man väljer att vara tillsammans. Numer (eller snart när barnen är stora) så måste man ju inte därför vara tillsammans. Jag väljer faktiskt min man idag <3
/ M