mariajr

2013-07-26
12:43:00

Hästloppis

Jag vet att Lars flera gånger sagt att jag måste göra nått åt alla hästgrejer i garaget. Eftersom jag tidigare sålt bort massor med grejer som sadlar, täcken, elstängsel mm mm så har jag inte tänkt att det kan finns så mycket kvar. 
 
 
Men tro mig....DET FANNS!
Sagt och gjort! HÄST-LOPPIS på gården. Några skyltar med stradegisk placering och ut med 10- 20- 30- och 40-kronors höga på gränmattan och lita dyrare saker på bordet och hängandes på vädringstället.
 
 
 
 
Vi bjöd på saft och kex och M och M kom på morgonen för att hjälpa oss. Det minskade rejält med saker och jag fick in ca 2000 kr. På kvällen sen gjorde jag annonser på andra försäljningsställen på nätet och har sålt mer. Härligt.
 
Fattas bara att jag snart skaffar häst igen.
Man vill ju inte tänka på hur mycket allt kostat! Många utlandsresor det!
 
 
 
Det bästa av allt.... de dybara hyllplatserna i garaget har betydligt mera plats nu!
 
/Maria
 
2013-07-23
00:18:30

Sundsvall

Tiden går ganska fort när man är ledig. Så mycket man planerat göra, så mycket man inte hinner med.
Men mycket av sommaren är faktiskt kvar och mycket har vi ändå gjort :)
 
 
 
2013-07-03
10:11:00

Sommarlåg!

Just nu skulle jag behöva en liten energi bost.
 
Husvagen utan vatten då varmvattenberedaren "igen" valde att hälla ut allt vatten I husvagnen. Fick ju lämna in den nästan direkt efter att vi köpt den för det felet. Säljaren säger (nästan) att det får man räkna med i en gammal vagn och eftersom det inte finns reservdelar till denna gamla vagn så går den inte att laga. Sen har han mage och bli arg när jag nämner att då kanske vi vill häva köpet och välja en annan vagn. Han tycker att det var ett "påhopp" att ta upp hävning av köpet. Vi ska iaf fall lämna in den när vi kommer hem så ska de "göra vad de kan". Gissa hur pigg jag kommer att vara för att köpa en husvagn där igen!!! Synd för jag gillar verkligen denna vagn. (innan den valde att göra mina fötter blöta då)
 
Semestern är ju lite sabbad av det eftersom nu är vi ju säkra på att det blir raka vägen hem och inte några övernattningar för att pojkarna ska få semestra i husvagen, inte nu i alla fall.
Vi (jag) hade ju tänkt ta husvagen för marknaden i Ötå....
 
Nå, spela roll! Här finns så mycket jobb på kö för Lars så vi hinner nog inte det annars heller. Pluss att hans mobil ringer från "vanliga jobbet" flera gånger om dagen. jag hoppas verkligen att Lars hinner vila också.
Vi hoppas att jag behåller humöret och att inte jag stressar med att han dessutaom måste hålla mig glad.
 
Så snälla skicka lite energi hitåt.
 
Fint väder har vi faktiskt, ska nog bränna mig lite till.....till en vampyrbok och kanske ett glas vin (före lunch)
 
/ Gnällspiken