mariajr

2012-04-22
19:30:13

Rovdjursspår?

Tog en superskön prommis med gubben. Härlig luft och välbehövligt. Lars har varit super förkyld så länge och inte orkat med mycket alls. Han är inte frisk än men så pass frisk så en promenad kan bara göra det bättre.

Efter halva vägen mötte vi grannarna med Jerbas. Jerbas bytte promenadkompisar. Ganska nära hem efter en lite genväg stötte vi på detta spår. Minst dubbelt så stort som Jerbas spår och han är ändå en stor laika hanne.Googlad nu när jag kom hem. Mycket likt ett av våra fyra stor rovdjur, Lodjuret!

Coolt! Dom är söta och jag bor gärna granne med sådana.

/Maria
2012-04-11
09:05:25

Aprilrusk!

Idag är det verkligen aprilrusk! Ett verkligen grått väder med blöt nysnö. Efter bara en kort promenal ute så fick man blöta sockor.

Lite grått i hjärtat också när man lämnat av Isak på bussen mot Sundsvall imorse. Men som sagt, han kan må bra av att få lite egen tid ett tag. Bli bortskämd av farmor, farfar och farbror.

Snyft...
2012-04-05
20:44:32

Äntligen! Min tatuering...

... eller?

Jag har planerat sätta min 2:a tatuering länge. Det är motivet som stoppat mig. Jag har alltid något så när vetat vad jag INTE vill ha och massor med saker som jag tycker är superfint men det är svårt att bestämma sig för vad just jag vill ha. Det jag har vetat är att jag ville ha en ganska stor tatuering i anslutning till den jag redan har.
Hur som helst så bokade jag en tid ...
Jag har kollat på bilder utan att "The One" har dykt upp. Men när jag bokade tiden så tyckte dom att det var ett mindre problem, det löser vi där. Skissar tills jag är nöjd. Jo pyttsan!

Nu blev det ingen regelrätt skiss utan riktlinjer direkt på min arm. Jag känner mig själv och jag visste redan att jag INTE kommer att säga stopp även om jag inte tycker det är perfekt.

Jag tjöt i bilen hem. Jag tycker den är jättefin MEN inte en sån jag hade tänkt mig. Min tatuering är inte heller färdig. Jag satt tre timmar idag och kommer kanske att sitta ca två till tre timmar ytterligare i slutet på denna månad. JAPP! den kommer att bli stor.

Hur som helst så tycker jag redan mycket bättre om den. Grabbarna blev så glada över sina bokstäver och det gjorde skillnaden :) Jag kommer att bli jättenöjd med min fina tatuering, viskar -( och jag är ganska säker på att det inte är den sista.) Man ska inte ta livet på så stort allvar har jag kommit på.Vi har just kommit från Skärtorsdagsmässan. Hela familjen var med och LArs och jag tog första nattvarden sen konfirmationen.

GLAD PÅSK! på er alla

/M