mariajr

2012-05-31
14:10:47

Konfirmationshelg!

Vilken underbar helg vi haft.
Det som möjligen svärtat ner den fina helgen är de små sakerna som kallas pollen. T.o.m lillebror har för första gången haft en ordentlig känning men på kuppen lärt sig svälja tabletter.


Denna helg har handlat om storebrors konfirmation. Sundsvallsbesök fick vi på fredag redan. Första gången vi hade besöka av farbror P och kusinerna. Riktigt roligt, hoppas att det inte dröjer så länge till nästa gång. Kanske även E har möjlighet att följa med.


Konfirmanderna, Prästen och tidigare års konfirmander som hjälpledare och andra ledare.

  Dessa fina bilder är tagna av "Malkin".

Återkommer med fler bilder.

/M

2012-05-25
19:21:10

Sommaren är här!

Ja så känns det faktiskt när man går ut. 20 grader någonting varmt och massor med folk i farten ute på stan.

Jag sitter fortfarande på jobbet men har just avslutat och skrivit tiden. Nu ska jag bara orka köra hem igen. Idag var planen att jag skulle sluta tidigt för att kunna förbreda inför helgen. Mycket kvar att göra och gänget från S-vall är på väg.

2012-05-21
20:39:40

Sorg i huset!

R.I.P Tinni

Imorse när jag hissade upp rullgardinen i sovrummet såg jag henne. Söta lilla Tinni låg alldelses platt på backen. Så ligger hon aldrig så jag förstod direkt att nu hade hon somnat in. Just när det börjar bli sommar och hon hade snart haft massor med gröngräs att proppa magen full med. Nåja hon hann i alla fall smaka årets maskrosor även om hon sista dygnet inte varit så intresserad. Hon har mest suttit stilla och tittat. Så nu med facit i hand så förstår vi att hon visat några  tecken sista dagarna att nått är på gång.

Idag klarade Klas ett mål han kämpat för länge, härligt! Mest för han själv, så skönt att se honom nöjd.

Kom hem idag med hirskolvar till Melwin och Allis, trodde att dom skulle bli stormförtjusta. Har ju hört hur mycket fåglar gillar dem. Jo pytsan, nu har jag två fåglar som tror att en otäck dinusaur har flyttat in... eller nått.

/ M