mariajr

2012-12-19
08:36:41

Decembermorgon!

Jullugnet börjar träda in. De flesta klapparna är klara (inte alla) och alla prov i skolan är gjorda. Ett resulatat väntar vi ännu på men tror att det gått bra.
 
Smyg sätter in bilder på grabbarna! Dom är det bästa.
 
Mor
2012-12-09
06:35:17

2:a advent!

Det är tyst i huset, alla sover.
Nåja kanske inte Lars. Han vaknar ju alltid om jag går iväg och frågar vart jag ska. Det spelar ingen roll hur bra jag smyger....det kommer alltid ett bestämt "Vart ska du"....
 
Vet inte varför jag alltid vaknar tidigt. Kan oftast somna om om jag verkligen försöker. Måste bara ha tålamod att ligga kvar så länge.
 
Jag grubblar lite över mitt beslut att börja plugga. Inte bra. Har ju varit så säker och nu vet jag inte riktigt om det är ett så klokt beslut. Fan också!
 
Fick en "gullig" utskällning av en kollega i en sammarbetspartner, annat företag. Först ville han få mig att förstå hur knäpp i skallen jag var och sen kom tröstande meningar om att jag måste låta gå ett par år till för att bli någorlunda insatt för potential (detta är en komplimang från denna man vill jag lova) hade jag.  Han ville också få mig att förstå att mina underkonsulter (även han) gör exakt som jag säger. "säger du SITT så sitter vi, säger du HOPPA så hoppar vi" hi hi ....
Han trodde alla trivdes att jobba med mig osv...... gulp!
Men vad ska man göra när man inte alltid känner så. Ähhh "en typiskt tjej-grej" var en spontan och rapp kommentar jag fick tillbaka. 
 
Nåja, jag har ju tid att grubbla under tiden höften läker.
Den sköter sig bra och jag fick många uppmuntrande ord från sjukgymnasten. Men det är ju en bit kvar i alla fall. Måste nog vara lite mer försiktig än jag hittills varit. Försiktig med rörelser även om jag KAN göra dom. Rumpan måste helt enkelt tightas till lite ;)
 
Idag hoppas jag på få med mig hela familjen på en dagstur till Övertorneå. Umgås, leverera Panda-grejer samt hjälpa syrran med nått.
 
Nu kanske jag kokar mig en kopp te/ M