mariajr

2014-01-28
15:24:20

Sista veckan !

Känns underbart att veta att sista veckan i Ånge har börjat. Samtidigt så är det länge att vänta när det är så nära. 
 
Hade en bra tur igår till tidigt imorse. Ny handledare, min hyresvärds son. Det blev en hel del ensam tid i hytten, körandes efter bästa förmåga efter handsignaler och instruktioner via telefon kontakt. Men Mattias var duktig på förklara.
 
Misslyckades dock med min sovning....Inatt börjar jag 02.33 så jag får väl försöka lägga mig i tid.
 
Farmors köttbullar på värmning, ska intagas med spagetti. Räcker till idag och en matlåda till. 
 
Saknar min gubbe så in i ...
 
Jag längtar så mycket hem så jag antagligen kommer att bråka och vara sur när jag kommer hem. Självklart är det inget jag vill, men jag vet att det kan bli så. Man ill ju att ALLT ska vara så perfekt....så perfekt och lyckligt så ingen orkar leva upp till det. Allra minst jag själv...
 
<3
 
 
 
2014-01-23
19:12:00

Det svänger!

Som sagt, det går liksom upp och ner...
 
 
 
Nu tycker jag att det går riktigt bra att vara här i Ånge. T.o.m att det slank in en känsla av att jag kanske kan köra timmertåg också. Men mycket mycket kortvarigt var den känslan på besök.
Hade en tjej till handledare idag. Hoppas det går lika bra imorgon som idag. Testade även att köra "radiostyrt". Men bara med loken då, inga vagnar. 
 
Börjar igen strax före tre inatt. Kallt som f_n har det blivit också, usch och fy. Men sen är jag ledig helgen men kör måndag till lördag nästa vecka. Men jag tror att jag hoppar över sista turen. För OM den blir sen (som de kan bli) så får jag så knappt om tid att köra hem till Råneå. Så vi får se men jag tror det i alla fall.
 
 
 
Min mage har skött sig nu några dagar....ska göra allt jag kan för att den ska fortsätta med det.
 
Saknar mina älsklingar där hemma. Det är så kallt att krypa ner i sängen ensam :(
/M
2014-01-21
11:43:00

Vecka nr 10 i Ånge!

 
 
Men jag är inte i Ånge just nu, utan vilar upp mig hos svärmor och svärfar. Så skön, börjar nästan få lite panik att åka tillbaka till Ånge igen. Kan inte riktigt förklara varför det känns så :(
 
Har liksom helt slut på energi. Kan nästan inte prata med Lars utan att jag börjar böla. Fy fy Maria. Bit ihop, det här är ju skit kul!!!
 
Är lite förbannad på mig själv. Det behövs så jäkla lite för att jag ska bli "låg" som fan. Dels är det hälsan. Det finns inget mer oattraktivt än att känna sig skruttig. Värdet liksom sjunker på en. Det känns som om man kör med falsk marknadsföring av sig själv och ni som känner mig vet hur jag hatar att säga att en produkt är vad den inte är. Jag borde vara skit billig, på rea-hyllan helt enkelt! / M