mariajr

2011-07-31
14:14:36

Husbil istället för stuga!

I väntan på att hitta en stuga i Saitta så ska mor och far pröva husbil. Då har man ett lite eget kryp in och alla egna saker samlade. Ganska klokt tycker jag. Pappsen hittade denna på annons. Säljarna har köpt den ny och vi tyckte den såg ut att vara i mycket bra skick.Om det blir någon annan resa får tiden utvisa.

Ida Vanessa!
Igår döptes Martin och Jenny´s Vanessa. Vi var inte bjudna utan endast syskon och föräldrar med respektive...snyft! Nää, jag tycker man ska få bestämma själv hur man vill ha det. Är man stora familjer så kan det sluta med riktigt riktigt mycket folk om man inte drar en gräns. Vi önskar lilla Vanessa och hennes familj all lycka i världen.

Kram M

2011-07-30
16:16:13

Tinni!

Vår lilla Tinni trivs i sin nya större hage.

 Hon väntar på morgonen på att man ska släppa ut henne. Å´lite "katt&råtta-lek" innan vi får in henne på kvällen igen, om hon inte redan är inne.

Idag har vi varit på loppis-runda. Först i Orrbyn och sen i Prästholm. Inget inköp men skönt att bara titta och känna.

Snart dyker mor och far upp och vi ska hämta husbil. Först dricka en kopp kaffe.

Lilleman har feber och den stora på väg i buss på bio.

/Kram M
2011-07-29
16:58:43

Camping!


Våra gäster har just åkt hem. Mysigt har vi haft...synd (som vanligt) att tiden går så fort.
Igår var vi på stan hela dagen och avslutade med middag på Ban Thai...gott gott. Syrrans K tycker att jag alltid har samma örhängen så jag investerade i två nya par åt mig själv på Guldfynd =) . För om dom har koll på sånt så...

Filmtime på kvällen, ungarna inne och vi vuxna ute i husvagen. Inte min älskling som skulle upp och jobba tidigt.

Idag har jag satt mor och fars bil på blocket. Det är morsan som kör mest och hon vill ha en mindre bil. Nu när farsan sett till att dom ska bli husbilscampare så hade hon ju lite ess i bakfickan och gick med på att en mindre bil kunde vara vettigt iaf. Å´vem vill dom ha hjälp med när det gäller bilköpe!!! Jo den rutinerade JAG.
Bytte faktiskt själv bil idag när jag ändå var i farten. (En liiiten mc till också =S) Får inte hem dom förrän ev nästa vecka.

Shoppade i min egen garderob idag "igen". Syrran hjälpte mig. Å´ser ni! Hittade flera klänningar som jag faktiskt kommer i. En ska jag ta på mig ikväll när vi är bortbjudna ...

Kram M