mariajr

2013-12-22
21:13:40

Underbart!

Jag vet att jag verkligen, verkligen är en "upp och ner" människa. 
Men måste meddela att just nu! Just nu är det verkligen på topp!!! Kanske är det vinet...
 
Längtat hem ...nu är jag hemma. Mina underbara grabbar (bäst i världen kids) mår bra. Fått bra omdömen i skolan, vilket gör att dom är nöjda med sej själv ...vilket i sin tur gör en mammas hjärta varmt <3
 
En man som jag längtat efter! Kan knappt bärga sej för  att visa hur mycket han längtat efter mej! :)
 
Julklapparna färdiga. Mätt efter god middag. Vinflaskan tömd...
 
Just nu är livet på topp!
 
/M
 
2013-12-20
12:21:41

Nu har jag fått köra till Åre!

Igår fick jag köra upp till Duved. Då passarerar man Åre :)
Vem hade trott att andra gången i livet jag åker till Åre så skulle jag köra tåg dit. Första gången var med skräckbalanda förtjusning. Den resan gjorde jag bra på flera sätt ... ;)
 
 
Vår ombordansvarige sa att ett äldre par som hon känner lite och åker mycket tåg hade undrat vem som körde denna dag! De tyckte att det flöt på så bra. Hon hade svarat att det var en elev, en liten brud!!! Dom hade nästan blivit lite förskräckt och hon hade snabbt fått tillägga att det givetvis fanns en rutinerad handledare i hytten också ;) ...men komplimangen går inte att ta tillbaka.
 
Idag ska jag köra upp till Storlien. Tyvärr kommer den resan vara i mörker så vyerna blir inte de samma.
 
Min hemresa har löst sej. Ulf har en hyrbil som ska hem till Luleå. Hade faktiskt börjat vänja mig vid tanken att Lars skulle hämta mig. Resan skulle bivit så mycket enklare...men det här blir ju mycket vettigare.
 
Några tavlor jag tycker om i min hyresvärds ateljé. Tur att jag är en fattig student!
/M
 
2013-12-16
18:50:24

Stopp!

När allt blir för mycket och man inte riktigt vet vad som är rätt eller fel. Stanna till i livet. Känn lugnet så blir man klokare!
 
Idag en kortare tur. Skulle kört Ånge - Sundsvall - Duved - Ånge. Men vi stannade redan i Östersund. Linjen är inte klar att köra än efter stormen "Ivar". Vi har säkert kört förbi 100 träd där man ser att de fått vara ut med sågen. Massor med träd har legat över spåret. Som jag sagt! Mot vädrets makt är man bara en lite skit!
 
 
Här är jag! Inget mer, inget mindre!