mariajr

2012-10-21
13:33:40

Dammtussar blänger!

Klas är på sporthallen igen, idag sitter han nog i sekretariatet.
Isak har kämpat på med skolarbeten. Ett arbete som skulle ha varit inne redan men som han inte fått gjort....suck!
Men man riktigt ser hur skönt han tycker det är när arbete som han våndats så över inte tog så jättelänge när man väl börjar.
Kämpar också i likhet med honom med att få "hem-arbetet" gjort. Men min höft och faktiskt nästan värre just nu, mitt knä hindrar mig.
Känner mig frustrerad att inte kunna bestämma mig för om jag ska kämpa vidare med smärta eller slänga mig i viloläge i soffan. Är lite rädd att jag får sota för det jag gör idag imorgon.
 
Tvättstugan är i alla fall nästan helt tom på tvätt. Den har psykat mej hela veckan.
 
Dammtussarna blänger på mig från alla håll och kanter. Det känns ganska lockande att ringa en firma som gör en ordentlig genomgång nu före jag eventuellt ska opereras. Det skulle kännas skönt att inte behöva komma hem till det här.
Vi får se, kanske blir det en bra "höft-vecka" nu :))
 
Vi håller tummarna för det.
Kram
2012-10-20
11:11:07

Frostigt som bara den!

Friskt och härligt ute. Ställer mig på bron och drar in... härligt!
 
Igår kom en leverans som grabbarna länktat efter!
 
Jävla bild, lyckade inte vrida på den :( Ni får vrida på på skallen)
 
Om någon gör saker och aldrig frågar om man vill följa med så betyder det att de INTE vill att man följer med, eller hur? Men det är ju alltid trevligt om någon frågar, så kan man ju få tack nej. Det är ju tanken som räknas.
Antingen det eller så har jag förlorat mer av min sociala kompetens.
Hur slutar man grubbla?
 
/M
 
 
 
2012-10-12
17:01:03

Bra-dåliga besked!

Inget är gjort med mej. Inga extra piller, ingen healing, ingen hypnos (vad jag minns iaf)...inget annat än att jag varit till ortopeden och pratat om vad vi ska göra med min onda höft. Lipade inte heller speciellt mycket där, bara lite i samband med att jag skulle berätta hur jag upplever min höft. Alltså INGET är egentligen gjort och ändå mår jag så mycket bättre. Visst är det konstigt?
 
Höftkulan skall ersättas av en protes, och det ska vara gjort före årsskiftet OM bara försäkringsbolaget inte sätter käppar i hjulet och vill börja göra något annat innan. Det trodde min läkare att inte skulle bli aktuellt. När de ser mina bilder kommer ingen tydligen att motsätta ett höft-byte.
Jag frågade för säkerhets skull om han visste att det redan var en bit in i oktober. Ja det visste han....
Men jag glömde i och för sig att fråga om han menade detta år :)
 
Jag ska opereras här på Sensias läkarhus. De har inte än börjat göra höft operationer men han lovade att läkarna var mycket erfarna och försäkrade också, på min fråga om nya maskiner och "måndagsexemplar", inte skulle ställa till problem.
 
Tänk vad psyket påverkar oss.
 
När man fått ett slutdatum på nått jobbigt så blir problemet helt plötsligt inte så stort.
 
I helg blir det basket, tvätt och VIN ;)