Lördag och en vårvinterdag!Det är svårt att tänka sej vår när det ser ut så här utanför huset. Men det känns att det är vår på gång. Solen och lukterna, och så ska vi ju flytta fram klockan inatt. Ni ser vär också att gruset på vägen har kommit fram.
Det är stora förändringar på gång!

Snart är hamburgarna färdiga och vänner kommer på kaffe.
Vänner har redan varit på kaffe också....

även om det inte känns så alltid så har vi många bra vänner att vara tacksamma för <3 .

Kram

Skeptisk!

Igår var jag på en undersökning jag aldrig varit förrut. Har en väninna som tyckt en lång tid att jag måste komma till dom för en behandling.

Jag har velat ge den "vanliga" sjukvården sin chans först.

Det är höften jag vill ha en "second apinion" för.

Skrattat som en galning efteråt när jag försökt återge vad man gjort under den ganska långa undersökningen. Magneter på näsan och tummen i mun var några detaljer i undersökningen. 
Definitivt ska jag ge det en chans och vara så öppen och mottaglig jag bara kan.
Nu ska de beställa mina rötgenbilder från Kalix och så ska jag på återbesök nästa  vecka för utvärdering och ev behandlingsplan.

Haft nattgäster. Lilla Klara ska operera bort halsmandlarna idag. Hon är så otroligt duktig och modig.

/M

Höjdare!

Ibland behövs det som sagt väldigt lite för att göra allt bättre...
...ingen av oss riktigt ides åka iväg men gjorde det i alla fall.


Eftersom jag inte riktigt kan sitta på skotern ordentligt så fick min skoter guldklimparna som passagerare.


Det finns nog inget godare sätt att äta plättar på.


...hungriga.


/Kram

Tungt!

Vad synd att det ska vara så knepigt ibland. Man vill väl men det blir bara skit!


Vi hade en bra dag i skidbacken igår. Firat pappa som fyllde 68 på fredag, umgåtts och sovit över hos syrran och Robert till på lördag. Packat oss iväg till Svanstein Ski på lördag.
Jag var lite spänd på hur det skulle gå att åka med min höft men det gick över förväntan. Fem åk gjorde jag och satt sen i fiket och pratade med folk tills hela gänget åkt färdigt. Tänk att det är en så bra grej att göra alla tillsammans. Vädret var väl inte det bästa med snöfall. Men backarna vi var i var bra och temperaturen var perfekt.

Idag söndag har vi vaknat hemma. Allt började ganska bra men har blivit jobbigt, knepigt och tungt och klockan är bara lunch.
Grubblerierina gäller hur man ska peppa sina barn, sälja huset och flytta till stan mm

Konfirmationen har varit ett evigt tjat. Så idag sket vi(I) i den. Hur ska man veta vad som är bäst? HUR mycket ska man pucha och när är det nog?
När ska man veta när det är dags att flytta! Hur mycket hjälper det att flytta? Eller blir det bara att dra på sig fler bekymmer? Det är ju det jag tror och att vi måste hitta lugnet här innan vi drar vidare.
Det känns som om man har så mycket man ska leva upp till när man egentligen borde skita i allt sånt och bara ta´t lugnt. Jag tror vi tappar fokus på vad som är viktigt och gör oss själva en björntjänst om man göra några stora förändringar just nu.

Men vad vet jag! ....

RSS 2.0