Kristall Bröllop

Igår, ja för vi missade det IGEN, har älsklingen och jag varit gifta i 15år. Kristall Bröllop <3
 
Jag som försökt tjata till mig att vi ska gå ut och äta ikväll... nu har jag ju en orsak.
 
/Maria

Halva semestern

...har gått.
Just ätit frukost hemma och funderar över vårt nästa drag.
Hade gärna varit i Leksand med syrran och även suttit och druckit kaffe hos kusin med mor och far.
Termometern visade 7grader när vi kom hem till Råneå igår kväll/ natt. Inte riktigt juli-sommarn man hade kunnat önska sig.
Hallen är full i bagage och tvättmaskinen går redan. Den nyinköpta marmeladen är smakad till teet nu på morgonen.
 
Funderar vidare vart hjulen ska bära...
 
/M

Semestertripp

Oj...tänkte nästan ge upp och skita i bloggen. Ändringarna som gjorts verkade inte ge mig möjligheten att skriva inlägg. Men nu har jag någonstans att skriva i alla fall.
Vädret till trots så tänker vi packa våra pinaler och bila söderut från Bergeforsen idag. Eftersom vädret inte är det bästa så kändes det svårare att ha en papegoja med. Det är löst! Farmor och farfar ställer upp för det bevingade barnbarnet.
Det större dilemmat är våra kids..... kan det finnas något som verkar tråkigare än att sitta timmar i bilen med sina föräldrar...tydligen inte just nu. Men är man barn så bestämmer VI ! Tänk att man hoppats på jubel...äntligen semestra med sin mor och far....
Återkommer M

Sommar!

Äntligen känns det som sommar. Inte så varmt men ialla fall.

Idag började vi med en famlijepromenad till hamnen. Bara för att...
Grabbarna fick hänga med (vi proppsade). En mysig lite hamn tycker jag. Isak passade på att nästan somna på bryggan.

 Igår blev Casper vingklippt. Vi pratade först lite med veterinären Lasse som vi har förtroende för. Som  tidigare verkar hon inte speciellt berörd. Hon fick en kotte som belöning och verkar nöjd.Min kära gubbe försöker ha semester men kan nog även idag skriva flera timmar arbete. Japp nu ringer telefonen igen....

/Maria

Casper!I tisdags kom hon. Lotta och Mika (mor och dotter), även mormor var med, har bilat upp med henne från Stockholm. Man började nästan undra HUR jobbigt hon blivit när dom ställer upp.

Idag har jag min första semesterdag. Vi, grabbarna Casper och jag ska bila in till Luleå för lite ärenden. Lars jobbar på i Kiruna och jag längtar till han kommer hem.

/Maria

Sten från axlarna och 15 år yngre!

...ja jag känner nästan så. T.o.m höften känns mkt bättre.

JAG HAR KLARAT KÖRPROVET PÅ MC IDAG!!!!Det gick jättebra! Det är jag extra glad för. Jag behövde inte göra om någonting. Var lite orolig över vissa delar som jag faktiskt kan göra dåligt också...... Hoppas det gick bra även för de andra eleverna.

Jag erbjöd mig att köra första då ingen annan nappade på frågan. Det ångrar jag inte. Tror att jag hade varit ännu mer nervös om man fått gå och vänta.

Sen är det ju typiskt mig att göra nått andra inte gör. Kände när vi kom dit på morgonen att "F-n vad jag började bli kissnödig", då var det 45min till vi skulle börja provet. Det finns jag bara skog att ta till där ute. Men gubben min räddade ju som vanligt och löste problemet. Sagt och gjort körde vi ut till vakten på F21. Killen i luckan såg lite frågande ut när jag beskrev ärendet i luckan. Han var tvungen att höra med "Insatschefen". Det gick bra och jag fick lösa problemet med en ganska bestämd insatschef utanför dörren. Tack så himla mycket "Vakten vid F21"....

Har gjort avslut för dagen på jobbet. Ska fika lite tårta och sen bege mig hemmåt för att ta emot vår lilla Casper...

/Bikerbruden

RSS 2.0