mariajr

2011-03-29
20:17:56

Städat...

Förstår ni vilken lyx!
Kommer hem från jobbet och möts av ett välstädat hem. Å´oootroligt skönt.

Har världens goaset mamma och moster <3
Så ber dom om ursäkt för det dom inte hinner...lägg av! Hi hi ...

Hinner njuta ensam en stund nu. Halva familjen på basket i stan och en ute på vift i skogen (eller nån stans). Mor och moster är på väg hem och jag ska slänga mig en stund i soffan.

Diskmaskinen och tvättmaskinen jobbar på och jag ska bara njuta.

// M
2011-03-25
18:13:01

Låg ...

Vill inte klaga på nått för jag har ju det så bra. Men samtidigt måste man ju ha en orsak när man inte känner sig på topp.
Mitt jobb tar oootroligt mycket energi just nu. Jag vet att jag har ett suveränt jobb och trivs faktiskt jättebra MEN... stressen av att inte riktigt klara uppgifterna är för stor ibland. Stressen av att inte räcka till.
Samtidigt så kanske min hälsa bidrar just nu. Läkaren lugnar med att proverna varit jättebra men samtidigt så ger han mig en ny undersökning fem veckor tidigare än han sa att han skulle. Är han lite bekymrad i alla fall?

Det kanske tar på krafterna att blöda...det har jag gjort i mer än ett kvartal nu. J_vla tarm som inte läker. Tänk om det ena ger det andra! Stressen bidrar till att såret inte läker samtidigt som man har mindre ork att tänka bra tankar hela tiden!

Några jättebra saker är att det är fredag, vila (någorlunda iaf) i ett par dar. Lars ben är absolut på bättringsvägen. Inte bra, men har vänt så operation ligger inte runt hörnet.

Mycket sol ute...förutom basket så ska jag försöka hinna till min häst. Känns som om det var ett bra tag sen nu.

Å´en supergrej är ju att jag har en sån underbar familj.
Nu kom Lars och Klas hem....middagen!
/Kram

2011-03-21
21:52:12

Oj oj oj...

Vi börjar bli klumpiga, Lars och jag!
Jag fick ju en liiiten skena på mitt finger i ett försök att slippa operera. Idag fick Lars en stooor skena i ett försök att slippa operation. Jag skulle nog inte sagt att vi varit så friska och klarat oss från förkylningar och annat. Nu har vi sprungit hos doktorn så det räcker i flera år tycker jag...
   

Doktorn ordinerade Lars...yoghurtglass, en kall öl och minst två timmar tv ikväll =)

Men i helgen har vi haft trevligt. LEO´s basket Cup har gått av stapeln. Vi hade pass att stå i fiket både lördag och söndag. Faktiskt riktigt trevligt. Många lag var med...t.o.m från Murmansk. De var väldigt nöjda och skulle gärna komma tillbaka.

På söndag fick våra grabbar träffa några av sina idoler. Speciellt en Rudy Mbemba. Gissa om dom var nöjda!!!  

Mycket trevlig helg, så trots att man missat fimvädret utomhus och var ganska sliten.

Nu ska jag slänga mig i soffan intill gubben en stund/ M