mariajr

2011-01-28
19:30:33

Fredag igen!

Har landat hemma i fredagen =)
En mycket intensiv vecka till ända. Har fått mycket gjort på jobbet och min mage har skött sig rätt bra. Har fått en tid till den "trevliga" undersökningen som förhoppningsvis ska ge lite svar på vad vi ska ta oss till med magen. Usch! Men jag fattar att det är nödvändigt...

Idag efter jobbet har vi varit en sväng till Boden. Köpt en gammal takbox av en arbetskamrat till L och passade på att hälsa på min faster. Ett trevligt besök och man inser att man träffas för sällan.
Blev samtidigt lite hundkär...har alltid gillat stövare och dom har ju en trevlig tjej som heter Maggie. Hur söt som helst.

Nu ska jag strax krypa ner i soffan intill min man...

Fredagens eminenta middag....Det ser väl smaskens ut...eller! Själv tycker jag faktiskt att det var mycket GOTT!
2011-01-21
08:37:16

Härliga morgon!

Antingen är det lugnet före stormen eller så har behandlingen äntligen verkligen börjat verka. Igår morse var en "skit" morgon men idag mår jag toppen (efter omständigheterna iaf), definitivt på rätt väg. Hoppas hoppas det håller i sig.

Igår var Lars och jag och drog fram den insnöade, inisade frusna hästtransport vi äger. Men eftersom vi har så fin och bra bil så gick det utan problem. Ikväll är det nämligen säsongs start på westernträningen igen. Nu när jag mår ganska bra så ser jag  verkligen fram emot den också.
Ymir har alldeles för tjock päls för att verkligen kunna ta ut sig i det varma ridhuset men vi behöver ju inte annat än ta det lugnt. Man lär sig ändå. Tycker det ska bli kul att röra på mig och träffa lite hästmänniskor igen.

Nu har jag massor att göra =)

/Maria
2011-01-18
19:04:43

Stress!

Fy vad jag känner mig orkeslös! Antingen är jag bara lat eller så påverkar magen mig så mycket nu att det verkligen börjar ta på krafterna. Blodvärdet borde ju vara lägre, eller tillverkar vi blod snabbt så det inte märks om man blöder lite men länge??? Till läkaren ska jag ju imorgon så då kanske jag blir klokare.

Grannen var GULD idag. Bjöd på god köttsoppa, med klimp. Det får man inte så ofta. Mums!

Nya glasögom blev det också idag. Beställt ialla fall. Inte billigt men vad gör man?

    

Fem par på prov. Det är ju lite mode med större brillor. Även om delar av min familj tyckte jag såg ut som en uggla. Upplyste dom att ugglor faktiskt är söta och att jag kunde står ut med det. Mina favoriter var nr 1 och nr 5.
Jag valde nr 2!

Lilleman har varit på basketträning och sitter och äter. L och I kör lite skoter så vi kanske får en lite skid-slinga i närheten. Nu ska jag försöka stressa av och hoppas att det går bättre på jobbet imorgon. Förståss också att jag känner mig lugnare efter att jag beökt farbror doktor.

/Kram