mariajr

2010-09-26
20:05:14

Helgen slut...igen!

Jag tycker helgerna går så fort. Samtidigt som dom kommer hela tiden. Skumt! Kan det vara tiden som går?

Idag har vi fixat lite i I´s rum. Han har äntligen fått en "riktig" säng, madrass och ram. Killen har ju börja väga lite och behöver en riktig en. Har svårt att fatta att dom inte är små längre. Jag tycker det blev mycket bra. Självklart var vi tvugna att köpa ett nytt överkast till. Det valde han själv.Igår blev ridturen över två timmar lång. Tyvärr ensam. Skittråkigt att man inte har någon att rid ut med. Det saknar jag från Juoksengitiden. Här är det så många unga små ryttare och jag kan förstå om dom inte vill ha en "tant" med på sina turer. De andra "tanterna" rider nog itne ut så ofta. Inte som jag varit där iaf.
Men jag vet två tjejer som som uppskattade lite tid med Ymir och mig. Smilet efteråt var inte svårt att ta miste på.
Tyvärr så innebar denna upplevelse snuva, svullna ögon och nässelutslag. Fy vad jag känner igen mig. Nu för tiden går det ju ganska bra. Men inte helt. =(

Kolla in det här! Det går framåt!Imorgon åker älsklingen igen till Övertorneå för att jobba i veckan =((
Buhuu....tycker inte alls om det.
Men för en kort period går det...fattar inte dom som tycker det är ett bra alternativ med gubben borta under veckorna...inget för mig. Någon gång då och då gör ju ingenting. Men inte hela tiden.

Kvälls mackorna med ägg är färdiga// Kram
2010-09-20
21:17:31

Egna nöjen!

Idag är en sån där dag när jag borde sälja hästen...igen!
Idag har jag inte riktigt kunna motivera att jag har en häst....bara för min egen skull!
 Det tar tid från barnen, gubben, städningen och allt allt annat. Riktigt dåligt samvete har jag faktiskt. Sen när jag verkade få lite mer allergi än vanligt när jag kom från stallet kände det dessutom DUMT också!

Även om jag förstår att det finns hur många orsaker som helst att inte ha häst just nu i livet så måste man kramla sig fast vid det.

Bara ett litet tag ska jag ha kvar honom...en liiiiitet tag/ Kram
2010-09-15
20:52:34

Tiden rusar...

Ibland så vill man verkligen kunna bromsa tiden lite. Som idag. Stressa från jobbet (vilken tur att jag tog egen bil). Nästan stirra på klockan för att "inte" råka jobba mer än jag absolut måste. Vilket är nått jag inte gillar. Hellre skänka lite tid åt företaget än åt andra hållet.
Köra lugnt, inte stressa i trafiken. Gick ganska bra denna gång.
Svänga in på ICA för att handla några måsten, frukostflingor, bröd, bananer, barnolja, hårskum...bl.a. Sen hem. Bra Klas hade kommit iväg på fotbollsträningen och såg ut att ha värmt sin matlåda. Försöka övertala storebror att värma den färdiga maten ensam så äter jag när jag komemr från stallet. Storebror satt framför tv och påtalade att han kan vänta tills jag kommer hem. Trodde jag övertalat honom att lämna tv´n en liten stund för att äta. Men icke sa nicke....."Tänd fönsterlamporna så det inte är så mörkt....gör dina läxor....sen iväg på möte på stallet och för att mocka och ta in Ymir. Gick bra...tävlingar till helgen och man måste ju ställa upp och jobba på det på lördag. Suck....första helgen på evigheter som vi planerat att bara vara hemma och göra det man inte hinner under veckorna.

Fick däremot ett väldigt pirrigt och intressant telefonsamtal under mötet. Kanske får lov att återkomma på den punkten senare.

När man väl var hemkommen från stallet idag så sitter barnen framför tv´n igen, eller kanskem an ska säga fortfarande. NEJ....nu äta middag även om klockan är efter 20.00. Sen läxor!....men mamma det börjar en film kl 21.00 "Resident Evil".....skulle inte tror det älskade barn.

Å´mamma nu är det Idol...kan vi få se det???? Ja OM ni gjort läxorna. De är förståss inte gjorda! eftersom (hör här) det är för många läxor??????? Varför i helvette ser man tv i tre- fyra timmar OM man har så mycket läxor.....

Åååå ...
Nu råkar det vara så att jag förstår exakt hur det blir så här. Jag har gjort likadant och gör det än idag när det gäller städning framför allt. Men HUR ska man lära sina barn.

Jag bara gnäller "Ja vet" men just nu är det så.

Ska strax gå och se hur det går med läxorna! Kramis