mariajr

2014-12-17
07:45:59

Minusgrader...

underbart att det knastrar under fötterna igen. Kört Isak till bussen och har hört det själv.
Räkningar är inskrivna och snart måste sminket i ansiktet innan det bär av mot jobbet igen.
 
 
Träningsväskan packad. Hoppas verkligen att den blir använd ikväll. Tyvärr känner jag mig inte helt kry! Antagligen min kropps försvarsmekanism för att in i det sista försöka avstyra eventuella ansträngningar. He he...
 
Mitt affirmationskort idag...
 
/ M
 
2014-12-15
20:09:23

Träning...

Är det helt säkert att jag inte dör av utmattning eller hjärtinfarkt om jag går på ett spinningpass? Jag är faktiskt inte så säker. Men va fan, folk går ju på sånt och de måste ju också börjat någongång, eller hur!
Vi lär ju märka på onsdag hur det går. Men det vore ju fördjävligt genant om jag dog!
 
Just nu är jag inne i en fas när jag grubblar lite på varför det blivit som det blivit med vår trivsel i Råneå! Allt har blivit så konstigt. Det är tråkigt att inte ha liv omkring sig. Saknar spontanbesök och att nästan bli less på sina grannar ibland. Jag är så dålig på att planera och bjuda in för att umgås. Det orkar man helt enkelt inte, då blir det inget. Åååå vad jag vill ha mina vänner närmare. Vänner som bryr sig om en och står ut med mig.
Jag tycker det är så ensamt att bo i Råneå! Bläää...
 
2014-12-15
07:11:00

Veckan före julveckan...

...vad gör man då? Handlar julklappar, peppar ungarna inför sista rycket i skolan och håller tummarna för att betygen är som de hoppas, städar och försöker hitta julstämning.
 
Hoppas också på att denna vecka på jobbet ska vara tillfredsställande. Det känns som om det kommer att bli bra. 
 
Denna morgon har jag faktiskt tränat här hemma. Skakar fortfarande även om jag duschat och tagit det lugnt en bra stund. Kan inte låta bli att undra om det är lika för alla som är otränade eller om jag faktiskt har nått skit i luftrör eller hjärta.
Gissar på väldigt väldigt otränad och i akut behov att göra nått åt saken. Vi väntar inte på nått nyårslöfte utan börjar NU.