mariajr

2014-02-20
17:18:00

Personlighetstest!

Gjorde en snabb personlighetstest via facebook!

Hur väl tycker ni den stämmer mina vänner? Kommentera gärna!
 

Din persontyp: ENFP

 

"Fokus på att undersöka alla möjligheter"

ENFP-typer är ofta kreativa, dynamiska och inspirerande personer som tycker om att hjälpa andra människor med att ta fram deras potential och resurser. Deras talang ligger i att kunna upptäcka den djupare meningen, finna sanningen och motivera andra. För dem finns det en mening och betydelse i varje handling som sker omkring dem, något som andra kan tycka vara besynnerligt och oförståeligt.

För ENFP-typer är det därför viktigt att organisationen eller företaget är obyråkratiskt så att det finns möjlighet till snabb handling. Ofta hittar man ENFP-personer i jobb där de kan använda sin talang till att undersöka alla möjligheter och motivera andra. Därför hittar man dem ofta i befattningar där de kan arbeta med människor och vara med att främja deras personliga utveckling och tillväxt, så att dessa människor hittar sina resurser och potential. Oftast hittas de inom:

  • undervisning
  • försäljning 
  • psykologi 
  • journalistik 
  • skribentverksamhet
  • socialforskning
  • konst
  • underhållningsbranschen
  • musik
  • PR 

Följande kända personer har persontypen ENFP: Carl Rogers, Molly Brown, Bill Moyers

 

2014-02-20
06:49:24

Det känns lite skit!

Min utbildning känns skit just nu. Känner mig fruktansvärt oprioriterad. Det blir ingen vecka hemma i norrbotten för mig denna gång heller. Inte blir det heller persontrafik....det är i och för sig inte så farligt för mer träning att köra lok är bara bra. Bara magfan håller ihop så blir det nog bra.
Tycker däremot att vi kunde delat upp tiden mer för nu får många hela perioden i norrbotten utan att det för den skulle slutar med ett jobb. Som det ser ut nu får jag totalt sex veckor av 22 på hemmaplan. Nåja ... får vara i Sundsvall mest troligt så då behöver jag inte ha dubbelt boende, får snylta på svärmor och svärfar igen :)
 
Jag blir en ingenjör med lokförar-examen!
 
 
 
 
2014-02-19
07:41:20

Ny energi!

Kände mig otroligt utvilad när jag vaknade i morse. En härlig känsla som måste tas till vara. På med lite kläder och ut på en rask prommis i ca 25 minuter. Plankan när man var hemma i köket igen och in i duschen. Varför ids man inte göra så här oftare? Man mår ju så himla bra, i alla fall just nu. Kan hända jag är ett vrak igen till lunch...
 
Men jag måste erkänna att jag är lite skraj av mig att promenera i mörker. Tänk att man blir så harig på äldre dar. Men det är ju inte "fula gubbar" man är rädd för utan ...typ björnar och galna älgar å sånt. 
 
Magen där emot kunde få läka snabbare. Att det tar sån tid gör en lite nojjig. Ska det vara så här eller är det snart tillbaka som det ska?
Funderar på om min energi kan vara ett resultat av peppande polare igår? Kan nog ligga lite i det.
 
Önskar alla en dag med mycket energi/ M