Personlighetstest!

Gjorde en snabb personlighetstest via facebook!

Hur väl tycker ni den stämmer mina vänner? Kommentera gärna!
 

Din persontyp: ENFP

 

"Fokus på att undersöka alla möjligheter"

ENFP-typer är ofta kreativa, dynamiska och inspirerande personer som tycker om att hjälpa andra människor med att ta fram deras potential och resurser. Deras talang ligger i att kunna upptäcka den djupare meningen, finna sanningen och motivera andra. För dem finns det en mening och betydelse i varje handling som sker omkring dem, något som andra kan tycka vara besynnerligt och oförståeligt.

För ENFP-typer är det därför viktigt att organisationen eller företaget är obyråkratiskt så att det finns möjlighet till snabb handling. Ofta hittar man ENFP-personer i jobb där de kan använda sin talang till att undersöka alla möjligheter och motivera andra. Därför hittar man dem ofta i befattningar där de kan arbeta med människor och vara med att främja deras personliga utveckling och tillväxt, så att dessa människor hittar sina resurser och potential. Oftast hittas de inom:

  • undervisning
  • försäljning 
  • psykologi 
  • journalistik 
  • skribentverksamhet
  • socialforskning
  • konst
  • underhållningsbranschen
  • musik
  • PR 

Följande kända personer har persontypen ENFP: Carl Rogers, Molly Brown, Bill Moyers

 


Det känns lite skit!

Min utbildning känns skit just nu. Känner mig fruktansvärt oprioriterad. Det blir ingen vecka hemma i norrbotten för mig denna gång heller. Inte blir det heller persontrafik....det är i och för sig inte så farligt för mer träning att köra lok är bara bra. Bara magfan håller ihop så blir det nog bra.
Tycker däremot att vi kunde delat upp tiden mer för nu får många hela perioden i norrbotten utan att det för den skulle slutar med ett jobb. Som det ser ut nu får jag totalt sex veckor av 22 på hemmaplan. Nåja ... får vara i Sundsvall mest troligt så då behöver jag inte ha dubbelt boende, får snylta på svärmor och svärfar igen :)
 
Jag blir en ingenjör med lokförar-examen!
 
 
 
 

Ny energi!

Kände mig otroligt utvilad när jag vaknade i morse. En härlig känsla som måste tas till vara. På med lite kläder och ut på en rask prommis i ca 25 minuter. Plankan när man var hemma i köket igen och in i duschen. Varför ids man inte göra så här oftare? Man mår ju så himla bra, i alla fall just nu. Kan hända jag är ett vrak igen till lunch...
 
Men jag måste erkänna att jag är lite skraj av mig att promenera i mörker. Tänk att man blir så harig på äldre dar. Men det är ju inte "fula gubbar" man är rädd för utan ...typ björnar och galna älgar å sånt. 
 
Magen där emot kunde få läka snabbare. Att det tar sån tid gör en lite nojjig. Ska det vara så här eller är det snart tillbaka som det ska?
Funderar på om min energi kan vara ett resultat av peppande polare igår? Kan nog ligga lite i det.
 
Önskar alla en dag med mycket energi/ M
 

Vinter igen!

Det snöar igen, riktigt yr snö!
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det...
Är jag less vintern? Är det mysigt och bra eftersom inte sportlovet ens varit än? Då behövs det väl lite snö!
Bättre med snö om det ska vara minusgrader. Sämre med snö om det tänker bli slask av det.
 
Avvaktar med vad jag tycker!
 
Nu ut en sväng för att styra undan lite snö. Sen blir det basketmatch i stan...
 

Alla hjärtans dag !

God Alla Hjärtans Dag till er alla!
 
Mitt hjärta slår för de mina!
Min man som jag älskar så mycket. Så tacksam att han står ut med mig just nu! Tack för att du gett mg min familj. Mina söner är de bästa som finns.
Isak - Min så mogna och kloka son med hjärtat på rätt ställe.
Klas - Min son så full i energi och skratt.
Syrran - Den bästa man kan tänka sig. Du är så klok och jag behöver dej.
Syrrans familj - Allihop, ni betyder så mycket.
Mor och Far - Ni gör så mycket för mig och älskar mig villkorslöst. Ni är de bästa och jag är så tacksam att jag har er.
Min familj jag fått av Lars - Så glad att jag får vara en del av er familj. Ni betyder så mycket.
MIna fastrar och mostrar, morbror och kusiner. Ett Stort hjärta får ni av mig.
 
MINA VÄNNER!
Så glad att ni finns i mitt liv!
 
Alla ni andra, ha en bra dag och var rädd om era nära och kära!
 
M

Ja se det snöar ja se det snöar...

Det snöar lapp-handskar där ute. Det ser mjuk och gosigt ut.
 
Mor och far ringde just och berättade att de kommit hem och att det gått bra att köra. Det snöade inte i Övertorneå. Tycker det är så mysigt när dom är här. 
 
Klas har haft basketmatcher i helgen, både lördag och söndag. Förluster båda tyvärr men matcher med mycket bra spel från killarna. Men får man inte fler bollar i korgen än motståndarna så förlorar man i alla fall.
 
Igår fick de möta Luleå City i nya Luleå Energi Arena. Jag passade på att fixa så jag fick se lite utav inredningarna jag inte sett tidigare. Inredningarna som jag ritat. Inget speciellt men ändå. Kul!
 
Personalens fikarum! Inte något speciellt men jag tycker man fått med det mesta praktiska som behövs i ett fikarums pentrydel. Fläkten var tydligen inte än installerad ordentligt, en baggis i mina ögon ;)
 
Här hade man kanske kunnat få kosta på sig nått extra ordinärt tycker jag, men visst....det duger!
 
Damernas i stora foajen. Där har jag bara gjort ritningarna. Men jag tycker att det är snyggt. 
 
I Korridorerna är färgsättningen tjusig, intressant och rätt coolt! 
 
Jag kanske kan köra tåg på sommrarna och jobba på kontoret vinter halvåret???
 
Ikväll/ i natt kommer gubben hem från Amsterdam! När jag väl är hemma igen, då åker han bort. Men jag hoppas att han haft roligt så det inte var bortkastat.
/ M
 

Slö dag!

Exakt så som jag inte ville att min dag skulle bli...så blev den. Såg framför mig hur jag skulle städat och fejjat, pluggat och bakat. Men nej! Legat på soffan och grubblat hela dagen, har inte ens tagit upp böckerna från ryggan.
 
Funderingar på hur man ska ladda batterierna och vara redo att åka bort även denna gång på LIA:n. Jag trodde faktiskt att jag skulle få stanna på hemmaplan sista perioden. Man är så nära att skita i den helt och hållet. Men det kan man ju inte när det är så lite kvar. Å jag vet ju inte. KAN ju hända att jag får vara på hemmaplan. Vet ju inte var jag hamnar än. Tummarna kan jag hålla ett tag till.
 
Jag har kvällskompisar kvittrandes runt mig. En på stolen intill...nä nu två på stolen intill. Melwin pratar på för fullt men man förstår inget av det. Busvisslingarna känner man igen och smackandet som vi brukar göra till dem. Skulle var coolt och enkelt om de vara ordentligt tama.
Min hals är ond. Har ju sluppit förkylningar och annat så det är kanske min del som kommer. 
 
Kan hurra för en sak. Min mage har börjat sköta sig. Det gör mig så mycket lugnare. Kan det vara för att man är hemma igen?
 
Älsklingen är i Amsterdam med jobbet.
 
I helgen är det basketmatch på Luleå Energi Arena. Seriematch för Klas.
 

HEMMA

Äntligen äntligen äntligen är jag hemma med familjen.
 
Andra morgonen jag sitter hemma vid köksbordet. Det känns skönt!
Men kanske bara i fem veckor. Sen ska vi ut på LIA igen och jag är rädd att jag måste åka bort igen. Ska försöka att inte tänka på det utan koncentrera mig på dessa fem veckor veckor av skola och prov.
 
Snörusk utanför fönstret. Lars och jag sitter vid köksbordet med varsin dator och funderar på dagen. Basketmatch för Klas, evetuellt en husvisning i stan, tvätta, samla ihop skolmaterialet mm
 
Tyvärr så har jag ett mörkt moln över huvet hela tiden just nu. Min jäkla mag som inte vill bete sej. Pendling mellan att det nog är på väg åt rätt håll och nästan ångest för att "here we go again"...
Mitt humör är är skit!
 
/M
 

RSS 2.0