Sista sommarlovsveckan!

Det verkligen känns i luften idag att sommarlovet närmar sitt slut. Svinkallt. Grabbarna (hälften av dom två =)) tror fortfarande att det är sommar och att man inte behöver klä sig. Man får tjata för att dom ska ta på sig långärmat.
Måndagen är slut och man kan säga att veckan har börjat.
Vi har haft en helg med mycket häst. Varit i stallet nästan hela helgen. Midnattsolens Westernryttar har haft klubbtävling i Råneå. Vår "lilla" Skip skötte sig bra och fick en och annan rosett.

Här skulle jag ha laddat upp några bilder..men tyvärr så har vi en skitdålig Telia uppkoppling så det gick inte alls ikväll.

Jag hade massor jag skulle vilja skriva om men NU försvann all lust helt plötsligt. Skit också! =(

Kanske lyckas jag bättre imorgon....

Kram på er........

Teknik?!

För tillfället har jag inte så mycket över för teknik.
Bilen på plarnerad rep idag. Men igår tillkom ytterigare elfel i den. Lugnande nog så går det bra att repa, tydligen ett vanligt fel på V70. ENDAST x xxx kr.

På kontoret så känner man sig lite hjälplös just nu. Installationen av mitt AutoCad går si så där. Efter 4:de försöket igår av bl.a datatekniker så slutar intallationen me "Fatal Error". Det där med fatal för mig låter som DÖD eller nått riktigt illa.

Vi håller tummarna för att det går vagen idag.

Grrr...

Gubben med till stallet!

Njuter gör jag en kväll som denna.
Gubben följde med till stallet. Stannade även när jag red en stund, spolade av Ymir i vattenspiltan och medans jag sopade golvet ledde han Ymir till hagen och gav lite hö.

Inte för att jag inte klarar det själv. Men att han slutar med det han håller på med bara för att göra mig sällskap till stallet. Cykelturen dit i sommarkvällen är skön...ja man kunde vara utan flygfän i munnen och ansiktet förståss.

Vad lycklig jag är som har en man som min!


Ymir och jag/

Kanske vi beger oss till Noliamässan imorgon.

Natti natti


Böcker!

Nått måste ju ha blivit lugnare i mitt liv när jag orkar läsa böcker igen. Tror jag läst en bok under de sex åren vi bott och jobbat i Juoksengi. Man har helt enkelt inte orkat läsa. Men nu!
Ett lite vampire-fan som jag är så har jag ju givetvis läst Stephenie Meyers romantiska saga om Bella och Edwards omöjliga kärlek.....Åååå
Själklart också sett filmerna. Är lite orolig hur man ska lyckas göra en "bra" film av fjärde boken. Det känns omöjligt men jag håller tummarna och ska se den nästa höst när den kommer.


Vi får se när jag tycker nått kan mäta sig med dessa "tonårs-böcker" (ung som man är).

Lars har kört iväg till stallet för att se att Ymir har det bra. Känns bra att jag tagit "hem" Ymir. Det verkar funka bra att ha honom på ridklubben. Allergin kommer nog att sättas på prov ordentligt känner jag. Än så länge får han gå ute på nätterna så länge det finns hästkompisar ute. När han ska börja stå inne så blir det jobbigare med mockning varje dag.

Syrran och hennes familj är i Sundsvallstrakten. Dom har fått Roxette-billjetter i 40-års present och ska utnyttja dessa ikväll. Hoppas dom får det supertrevligt.

Kramis!


RSS 2.0