mariajr

2014-01-05
17:54:00

Packas igen :(

Det är lite vemodigt att packa igen för fyra veckor i Ånge. Blää faktiskt. Men jag vet att när man väl är där och kör tåg så går det riktigt bra och tiden går inte alls så sakta. Men det är nu, nu när man är hemma fortfarande och vet att man ska vara borta så länge som det känns skit.
 
Men det här två veckorna av julledighet har varit super. Man kanske inte varit den mest stabila människan här men vi har alla kommit ut med livet i behåll.
 
Julen - två nätter i Övertorneå! Så mysigt. För att inte tala om Nyårsafton. Hemma och med mor och far på besök. 
 
 Julbord och "Kalle" hos mamma och pappa, sen julklappsutdelning hos syrran :)
 
     
Dagen före nyårsafton var vi på 50-årsfest, så man var ju lite orolig på nyårsaftonsmorgon när man slog upp sina blå....bakis vill man ju inte vara. Aldrig någonsin, men absolut inte en nyårsafton när mor och far strax anländer. Men det gick vägen. En liten prommis med mor och innan det han bli mörkt. Sen lugnt och skönt, god mat och raketer. 
Skotern hade vi på annons några dagar. Fick ett bytes förslag....nu har vi bytt  mot  Tänkte att det blir perfekt till Klas. Men han tycker den är dö-ful. Vi får väl se ;) Jag tycker den är jätte cool. Den är då redan putsad och vaxad. 
 
Nu är det bara en natt kvar hemma i egen säng. Det går tungt med packningen. Nu ska vi se en film istället. God fortsättning på det nya året, 2014 
 
Kommentar:
2014-01-06 @ 10:56:18
#1: Malin K

Jaa visst har det varit en skön långledighet!

Förstår att det känns tungt med 4 v Ånge. Men snart är det över.

Kör försiktigt!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: