mariajr

2018-11-29
08:54:00

Femtio år 50 år !!!

 
Det känns overkligt och skrämmande. Plötsligt blev det mycket tydligare att mer än halva livet är passerat. Mycket mer t.o.m. om man har lite oflyt med hälsan.
Samtidigt tänker jag att livet blev mer på allvar i meningen att det blir viktigare att göra rätt saker. Vara ärlig med sig själv och på allvar ta beslut för sig själv och inte för alla andra.
Det var i förrgår jag fyllde år. Även om jag sagt till alla som frågat att jag har öppet hus på lördag om man vill komma och fira min stora dag med mig så hade jag förberett med både smörgåstårta och vanlig tårta till själva födelsedagen.
 
Fick ha hela famljen hemma. Lars hade tagit ledigt och Isak hade sin lediga dag och Klas som egentligen skulle jobbat i Jokkmokk blivit sjuk och hemma därför så kändes det lite lyxigt.
Uppvaktad med sång, blommor och present <3
 
 
 
 
 
 
En riktigt mysig dag med promenad och bastu. Massor med gratulationer på sociala medier och via telefon.
 
 
Just nu är jag arbetsökande och tycker att det är rätt roligt att leta jobb och skicka in ansökningar. Än så länge. Förstår att jag inte kommer att känna likadant om jag fortfarande gör det i februari. Jag har också tackat nej till en intervjuv till en tjänst som butiksansvarig. Fick möjlighet att läsa en arbetsbeskrivning och tänkte att NEJ. Hade nog väntat mig att det företaget skulle blivit lite stött men inte. Meddelade att de önskade behålla mitt CV för framtiden. Klart de får.
Däremot var jag på en annan intervju som känns mycket intressant. Vi får se hur det går där. De skulle träffa ytterligare tre sökande under eftermiddagen. De lovade en sanbbt hantering och att de förväntade sig att kunna lämna besked under nästa vecka redan.
 
Idag ska här börja lagas mat inför helgen. Syrran ska komma och hjälpa mig <3
 // M