mariajr

2015-12-30
13:44:00

Gott slut!

Den nya diskmaskinen är installerad. Det tog nästan hela förmiddagen. Stackars Lars som inte hade mycket hjälpa av mig. Så omotiverad jag är! Fnissat intill med kommentarer som: Men montera bara! Skruva i den bara! Inte vet jag! Läs installationsbeskrivningen!
 
Nu är den i alla fall på plats och går med första disken. Den känns jätte lyxig. "Vario Speed", Hygien Plus projekterande tidsangivelse mm ... Coolt. Bara den kan diska också ;)
Ser lite roligt ut med nya släta luckor på höger sida och gamla spegelluckor på den vänstra sidan. Jag tycker det är toppen!
 
Ganska fräckt att jag törs ge mig på att klippa grabbarna fortfarande. Isak i alla fall. Så Isak och Lars är klippta :)
 
 
Härligt att gå omkring med ogjort hår och mjukisbyxor. Lars ska iväg och jobba en stund (tyvärr).
Ser matineer på tv.
 
Mailat med min tarmdoktor. Nu skrev även om en gastroskopi. Den har jag aldrig gjort och började tjuta direkt. Kan ju inte vara jättehemskt då folk gör den och är ok direkt efteråt. Men å andra sidan har tanken slagit mig när jag ibland har trögt att svälja och periodvis mycket magkatarr. Som nu. Äter Omeprazol. Jag fattar också att det är vettigt att kolla upp. Skulle man har fått cancer så är det väl bra att få redan på det så tidigt som möjligt. Fy Usch och pyton.
 
Nu har jag sålt en mössa på nätet...vi hörs/ M
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: