mariajr

2010-01-29
08:41:04

Kallt igen!

Jättekallt igen. Om jag ska vara ärlig så har jag inte så mycket emot att det är kallt då och då. Känns som om bakterier dör då och det blir fräscht. Ändå vet jag ju att bakterier inte dör i kyla...bara sover. Ska vi ha ihjäl dom så får vi koka och då dör ju vi också.....nä nu blev det lite invecklat. Suck!

Fredag igen och jag känner mig lite loj och apatisk. Så brukar det inte vara på fredagar......men det kanske ändrar sig än.
Sökte mitt första jobb i veckan. E-postade en annsökan bara. Måste ju få prova på hur det känns. Inte nått jobb jag egentligen skulle orka med just nu och antagligen inte trivas med heller. Försäljare på Norran Norrland med mycket jobb hemifrån. Fick iaf fall ett så upphetsande svar som att dom mottagit ansökan och om jag inte hör av dom på ca 2 månader så har dom tillsatt tjänsten av annan sökande. Coolt!

Men man ska ju aldrig säga aldrig. Det ska börjas i tid det som krokigt skall bli (eller nått liknande).

I helgen får vi inte mycket gjort i flyttandets tecken. Imorgon ska vi jobba för att förbereda för inventeringen som är på söndag. Imorgon kväll ska vi även på Näringslivsgalan här i Ö-tå. Hoppas att det blir trevligt.

På söndag får vi även Agneta och Anna-Maria som hjälp vid inventeringen. Det kommer att ta hela långa degen och lite till antagligen.

På söndag ska även Ymir komma hem från Lannavaara. Är lite orolig för hur han kommer att vara. Har dom inte klarat av honom så kanske han fått en hårdare behandling som gör att han inte känner sig trygg. Vi får se. Kan ju vara lugnt också. Sen är det bara att hålla tummarna för att han går att ha med våra två här hemma igen. Sist gick det ju bra efter att dom fått gå brevid varandra någon vecka i två hagar. Det blir nog bra.

Kram på er alla. Nu är det kaffe sen ska jag vara lite "morgonledeig" i ca 30-40 min innan jag komemr åter till jobbet. Tvätten ni vet.

/M