mariajr

2010-09-15
20:52:34

Tiden rusar...

Ibland så vill man verkligen kunna bromsa tiden lite. Som idag. Stressa från jobbet (vilken tur att jag tog egen bil). Nästan stirra på klockan för att "inte" råka jobba mer än jag absolut måste. Vilket är nått jag inte gillar. Hellre skänka lite tid åt företaget än åt andra hållet.
Köra lugnt, inte stressa i trafiken. Gick ganska bra denna gång.
Svänga in på ICA för att handla några måsten, frukostflingor, bröd, bananer, barnolja, hårskum...bl.a. Sen hem. Bra Klas hade kommit iväg på fotbollsträningen och såg ut att ha värmt sin matlåda. Försöka övertala storebror att värma den färdiga maten ensam så äter jag när jag komemr från stallet. Storebror satt framför tv och påtalade att han kan vänta tills jag kommer hem. Trodde jag övertalat honom att lämna tv´n en liten stund för att äta. Men icke sa nicke....."Tänd fönsterlamporna så det inte är så mörkt....gör dina läxor....sen iväg på möte på stallet och för att mocka och ta in Ymir. Gick bra...tävlingar till helgen och man måste ju ställa upp och jobba på det på lördag. Suck....första helgen på evigheter som vi planerat att bara vara hemma och göra det man inte hinner under veckorna.

Fick däremot ett väldigt pirrigt och intressant telefonsamtal under mötet. Kanske får lov att återkomma på den punkten senare.

När man väl var hemkommen från stallet idag så sitter barnen framför tv´n igen, eller kanskem an ska säga fortfarande. NEJ....nu äta middag även om klockan är efter 20.00. Sen läxor!....men mamma det börjar en film kl 21.00 "Resident Evil".....skulle inte tror det älskade barn.

Å´mamma nu är det Idol...kan vi få se det???? Ja OM ni gjort läxorna. De är förståss inte gjorda! eftersom (hör här) det är för många läxor??????? Varför i helvette ser man tv i tre- fyra timmar OM man har så mycket läxor.....

Åååå ...
Nu råkar det vara så att jag förstår exakt hur det blir så här. Jag har gjort likadant och gör det än idag när det gäller städning framför allt. Men HUR ska man lära sina barn.

Jag bara gnäller "Ja vet" men just nu är det så.

Ska strax gå och se hur det går med läxorna! Kramis
Kommentar:
2010-09-16 @ 17:51:30
#1: Malin

OM jag blev nyfiken nu? Massor!!! Jag lär höra av mig snart.



USch ja, jag gillar inte heller de här veckorna är Mårten jobbar kväll, jag har MASSOR att göra på jobbet, måste stressa iväg i tid, men har inte lyckats komma på utsatt tid till fritids en enda dag denna vecka. Tur att jag inte fått skäll i alla fall.



Mina barn gör inte sina läxor på egen hand, ev den lille men inte den äldre, allt hänger på mig.. :(



Men du hade inte din man sagt i från lördagsjobbet i stallet? Du är för snäll M.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: