mariajr

2010-05-23
10:50:22

Livet går verkligen vidare!

Sitter i köksbordet och funderar. En av grabbarna var just upp och hämtade svartsopsäckar för nått ändamål. Pappa hade bett om dom.
Misstänker att de håller på med att städa upp efter hästarna här i Soukolojoki.
Det är första gången på mycket länge vi har kunna ha sovmorgon och inte behövt upp för att släppa ut eller utfodra våra djur. Härligt men samtidigt läskigt.

Igår var vi nämligen iväg med både Lomina och Ymir. Lomina har vi lämnat på ridklubben i Råneå för att dom ska pröva om hon kan passa och trivas där. Egentligen är hon för gammal men hon har ju gått och slöat i hela sitt liv så hon kanske kommer att trivas något år med en uppgift. Vi får se.

Ymir har vi lämnat på en islandshästgård i Luleå där han ska vara tills vi har installerat oss och flyttat färdigt till nya huset i Råneå.

 

Tror han kommer att trivas bra ett tag där. Sen har vi fått en boxplats på klubben i Råneå. Det blir en ny upplevelse för oss. En prövotid för mig också. Få se hur min allergi passar i ett större stall med mycket tid som måste innebära stallarbete. Mockning osv... Blir jobb för Lars även i framtiden. Men det måste ju vara enklare iaf. Bara det att ha en häst istället för fyra.

Huset får vi tillgång till i veckan. Kommer nog att bila dit nästa helg och mäta väggar osv. Tapeter skall beställas. Eventuellt för vi husvagnen och lite prylar också.



Men det går väl att fixa till lite. Enplan kommer att bli skönt!

Nu ska jag fixa kaffe åt älsklingen och sen iväg på lite hagpinnsinsamling!

Kram
Kommentar:
2010-05-25 @ 12:24:01
#1: Malin

Ahh vilken söt bild. Hoppas vi har möjlighet att åka o rida Islänningar när du bor hos mig!?



Tänk vilka Medelsvenssons det börja bli av er oxå ;-)



Älvsbyhus, Volvo och anställda löntagare! Välkommen in i den klubben, det är helt OK!!!



Vi hinner nog inte förbi i helg, men vi syns ju snart!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: